• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opljačkana vila Edina Džeke u Rimu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Lopovi su uspjeli ukrasti 500 evra i nekoliko skupocjenih dizajnerskih torbi.

U rimskom naselju "Kazal Paloko" sinoć je opljačkana vila u kojoj sa porodicom živi Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome, javljaju mediji iz Italije.

BATISTUTA

Nekadašanji napadač Rome Abel Balbo rekao je da ga Džeko sve više podsjeća na još jednog golgetera "vučice", Gabrijela Batistutu. "Ono što Džeko radi, pokazuje da posjeduje nesporan kvalitet. Ne govorim samo o golovima, nego i asistencijama, kojim pomaže svom timu da pobijedi. U posljednje vrijeme uspio je u onome što ranije nije mogao i sve više me podsjeća na Batistutu, iako su karakterom različiti", rekao je Balbo.

Kako pišu "Gazeta delo Sport" i "Korijere dela Sera", razbojnici su upali u kuću u kojoj je tada boravila Džekina supruga Amra Silajdžić sa kćerkama, devetomjesečnom Unom i Sofijom (12). Probudila ih je buka, te su odmah pozvali policiju koja je brzo intervenisala.

Međutim, lopovi su uspjeli ukrasti 500 evra i nekoliko skupocjenih dizajnerskih torbi.

Vile fudbalera Rome proteklih godina često su na meti kriminalaca. Prije nego su upali u Džekinu kuću, u aprilu ove godine razbojnici su opljačkali dom Rađe Naingolana, belgijskog reprezentativca.

Podsjetimo, Džeko je bio najzaslužniji za preokret i trijumf Rome na gostovanju Sasuolu, čime se sa 10 pogodaka u isto toliko mečeva u prvenstvu izjednačio sa Batistutom, te učvrstio na prvom mjestu liste strijelaca u Seriji A.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC