• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone ne može da se poveže na novi MacBook Pro!

Autor mondo.rs

Zamislite situaciju u kojoj imate najnoviji iPhone 7 i novi MacBook Pro i ne možete da ih povežete... Ne zamišljajte, to je realnost!

 iPhone ne može da se poveže na novi MacBook Pro! Izvor: Promo/Apple

Kako je Apple sa MacBook Pro izbacio čitač kartica, klasične USB portove, a nije stavio Lightning port, iPhone 7 i iPhone 7 Plus su mu nekompatibilni. Ako želite vezu sa novim MacBook Pro računarom onda za 19 dolara morate da kupite Apple USB-C za USB kabl ili Lightning za Thunderbolt kabl, koji košta neverovatnih 25 dolara!

I to nije kraj, jer da biste na MacBook Pro povezali bilo koji stariji uređaj ili kabl, trebaće vam jedan od ova dva, koja smo spomenuli, a Apple arogantno nije stavio nijedan od potrebnih kablova u kutiju računara, objavio je Engadget.

Još jedan apsurd je da iPhone 7 nema 3.5 mm ulaz za sluške, a MacBook Pro ga ima, tako da ni nove slušalice nisu kompatibilne sa novom generacijom Mac računara.

Šou je kompletan, a korisnici su s pravom ljuti, jer ne samo da će morati da daju novac za jedan ili oba kabla, u zavisnosti od toga koje uređaje žele da povežu na MacBook Pro, nego će morati i da ih nose uvek sa sobom, piše PhoneArena.

Zar nije misija Apple kompanije da nam svima bude život lepši?! Ako je tako, Apple je trebalo da se odluči da korisnicima pomogne da „migriraju“ na nove načine povezivanja uređaja, a ne da ih prisiljava da kupuju kabl ili dva dodatno.

Ili mi (opet) pogrešno mislimo…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS