• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Staroj dami" Lion važniji od Napolija

Autor mondo.ba

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da sutrašnji derbi između njegovog tima i Napolija (20:45) neće biti odlučujući u borbi za titiulu.

Lider Serije A Juventus sutra će ugostiti jednog od glavnih konkurenata u borbi za "Skudeto" - trećeplasirani Napoli, kojem trenutno "bježi" četiri boda.

Ipak, prema riječima trenera "stare dame" Masimilijana Alegrija, subotnji derbi neće biti odlučujući kada je u pitanju borba za titulu.

"Sutrašnji meč je tek 11. utakmica u prvenstvu, tako da neće biti odlučujući u borbi za šampionsku titulu. Prošle godine smo 28. oktobra izgubili od Sasuola i bili smo 12. na tabeli. Nakon godinu dana, stvari su se promijenile. To pokazuje da je uvijek potreban balans jer na kraju, prvenstvo se uvijek odlučuje u martu", poručio je Alegri.

Juventus već u srijedu očekuje domaći duel Lige šampiona sa Lionom, koji je za možda i važniji od meča sa Napolitancima.

"Sutra nas čega važan meč, ali još važnija je utakmica u srijedu protiv Liona, jer moramo pokušati već sada osigurati prvu poziciju u grupi i plasman u narednu fazu Lige šampiona", jasan je "šef" Torineza.

Klaudio Markizio vratio se nakon neugodne povrede i šestomjesečne pauze. Odigrao je 71 minut protiv Sampdorije, u meču na kojem je Juventus slavio 4:1.

"Nakon tako duge pauze, moramo biti oprezni. Srećom, koljeno je dobro. Ipak, poslije samo 72 časa odmora, postoji mogućnost problema sa mišićem, tako da moramo procijeniti da li će biti spreman za meč sa Napolijem", rekao je Alegri.

Duel Juventusa i Napolija na programu je u subotu od 20:45, a sudiće ga ponajbolji italijanski arbitar Đanluka Roki.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC