• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanga spreman za Radnički: Od prvog minuta!

Autor mondo.rs

Miodrag Božović najavio povratak Gabonca u tim.

 Kanga spreman za Radnički: Od prvog minuta! Izvor: MN PRESS
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Gelor Kanga će u subotu ponovo biti na terenu. Posle mesec i po dana pauze uslovljene povredom i navodnim nezadovoljstvom zbog neisplaćenih zarada, vezista Crvene zvezde igraće protiv Radničkog iz Niša.

"Kanga će sigurno igrati od početka, a koliko je spreman, pokazaće utakmica", najavio je trener crveno-belih, Miodrag Božović, na konferenciji za medije.

Van tima i dalje je povređeni Aleksandar Luković, dok su po Božovićevim rečima svi ostali spremni za duel 20. kola Superlige (subota, 18 časova, stadion Rajko Mitić, uz prenos na TV Arena Sport 3).

Gosti iz Niša nalaze se na sedmom mestu superligaške tabele, ali su bez pobede u prethodnih pet utakmica (posle tri poraza upisali su dva remija). Takva forma, ipak, ne umanjuje opreznost Zvezdinog trenera.

"Loša serija Radničkog ne znači ništa. Sve serije se nekada završe. Oni imaju kvalitet, a zašto su u takvoj seriji ne znam, ali nadam se da će da je produže", izjavio je Božović i dodao o rivalu:

"Radnički je jedna od kvalitetnijih ekipa u našoj ligi. Sigurno će doći motivisani kao i uvek, u nameri da se prikažu u dobrom svetlu. Nadam se da ćemo uspeti da privedemo utakmicu kraju bez drame i ostvarimo pobedu, koja će nam omogućiti da budemo jesenji šampioni i mirnije dočekamo prolećni nastavak... Nišlije imaju iskusnu ekipu, pre svega mislim na štopera Bulatovića i Sašu Stojanovića, koji je mozak ekipe. Opasan je Arsić, tu su i Mrkić, Pavkov... Sasvim solidna ekipa za naše prilike. Sigurno ćemo morati da pružimo maksimum da bismo ih pobedili".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC