• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zizu o Ronaldu, optužbama, rekordu i Džejmsu

Autor mondo.rs

Trener "kraljevskog kluba" govorio o mnogim temama u najavi poslednje ligaške utakmice svog tima u 2016. godini. Pročitajte njegove poruke.

Dok se navijači spremaju da u subotu protiv Deportiva (20.45) proslave postavljanje novog klupskog rekorda u broju utakmica bez poraza (35), u svlačionici lidera Primere nije sve idealno.

S obzirom na glasne optužbe usmerene, između ostalog, i prema Kristijanu Ronaldu, prema kojima je "sakrio" 150 miliona evra od poreznika, logično je da najbolji igrač šampiona Evrope dočekuje sutrašnji meč pod posebnim pritiskom.

Zinedin Zidan, trener Reala, nije želeo da previše govori o toj temi. Stao je uz svog igrača, rekao da mu veruje i stavio tačku.

"Da, te optužbe i istrage utiču na nas. Zaista ne želim da govorim o tim stvarima i nadam se da će se sve brzo rešiti. Čekaćemo i videćemo"

Upitan za Ronalda, rekao je...

"Osim što su fudbaleri, ti momci su i inteligentni ljudi. Oni znaju šta rade. Profesionalci su. Mnogi spekulišu i pričaju svašta... Zaista se nadam da sve biti veoma brzo završeno, da bismo se potpuno okrenuli fudbalu i pobedama".

POSLEDNJI TEST PRED ODLAZAK U JAPAN



Razgovor o rekordu koji bi "kraljevići" mogli da postave u subotu više je prijao Francuzu.

"Mnogi treneri su imali velika dostignuća u ovom klubu. Za nas je najvažnije da nastavimo da radimo ono što smo radili i dosad. Procenjujem samo na osnovu toga. Interesuje me sve što moji igrači rade. Imaju ogroman entuzijazam, atmosfera je odlična i moramo da je takvom zadržimo. Poznata mi je takva atmosfera, kao i činjenica da to može da se veoma brzo promeni, tako da moramo da se pobrinemo da tako i ostane"

Zidan je Deportivo nazvao "nezgodnim" rivalom i rekao da pozicija tima iz La Korunje na tabeli (16. mesto) ne oslikava njegov kvalitet.

"Ovo nam je poslednja ligaška utakmica ove godine i želimo da budemo spremni"

Posle subotnjeg meča, fudbalere Reala očekuje selidba u Japan, gde će igrati za titulu klupskog prvaka sveta.

Sa mislima i u tom takmičenju, "Zizu" će misliti i o naporima svog tima.

"Benzema je spreman, ali daćemo mu odmor, jer je odigrao mnogo mečeva. Neće igrati u subotu", potvrdio je Francuz, uz poruku da će Alvaro Morata zauzeti mesto u startnoj postavi.

DŽEJMS NE IDE, JER GA ZIDAN ŽELI U REALU



Novinare je interesovalo i da li će Džejms Rodrigez biti u početnih 11, kao i da li će Kolumbijac napustiti klub predstojeće zime.

"Džejms neće otići u januaru. To je sigurno. Ja ne želim da on ode. A, da li će početi protiv Depora? Videćete sutra...", nasmejao se trener prvoplasiranog tima Primere, koji ulazi u 15. kolo sa šest bodova više od prvog pratioca, Barselone. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC