• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neka bolja BiH - Široki Brijeg uz Želju!

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Široki Brijeg podržao je izgradnju istočne tribine stadiona "Grbavica" kupovinom desetogodišnje ulaznice.

 Široki Brijeg kupio desetogodišnju ulaznicu FK Željezničar Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbalski klub Široki Brijeg pružio je podršku sarajevskom Željezničaru kupovinom godišnje ulaznice za narednu deceniju!

Širokobriježani su se odlučili da podrže projekat izgradnje istočne tribine stadiona "Grbavica", a nakon dobijene dozvole za gradnju, početak radova zakazan je za 16. decembar.

"Podrška najvećem poslijeratnom infrastrukturnom projektu FK Željezničar, kroz akciju desetogodišnjih ulaznica, stiže sa svih strana, a danas je projekat podržao NK Široki Brijeg. Širokobriježani kupovinom desetogodišnje ulaznice žele poslati poruku podrške za sve infrastrukturne projekte u bh. fudbalu jer je to segment na kojem svi zajedno mnogo moramo raditi. FK Željezničar se zahvaljuje rukovodstvu NK Široki Brijeg na čelu sa direktorom, Josipom Bevandom i glavnim tajnikom, Draganom Soldom, na podršci u izgradnji istočne tribine. Ovo sigurno može biti vodilja da klubovi zajedničkim snagama rade na poboljšanju uslova na našim stadionima", navodi se u saopštenju sarajevskih plavih.

Akcija podrške najstarijem sarajevskom klubu intenzivirana je među navijačima ovog kluba, a prema informacijama sa "Grbavice", do sada je prodato 107 desetogodišnjih ulaznica.

Radovi na infrastrukturi trebalo bi da budu završeni početkom marta, kada će novoizgrađena istočna tribina imati kapacitet od 4.650 mjesta.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Da

Kupuju oni bolji status u ligi, bolje delegiranje sudija jer su na izdisaju

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC