• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na oproštaju Bobe i Živka - Stanković i Cvijanović

Autor mondo.rs

O vaterpolo spektaklu 23. decembra na Tašmajdanu govorili bivši fudbaler Dejan Stanković i glumac Zoran Cvijanović. Stižu!

Sjajni srpski vaterpolisti Živko Gocić i Slobodan Nikić oprostiće se  od "dresa" reprezentacije Srbije vaterpolo spektaklom na "Tašmajdanu" 23. decembra u okviru manifestacije "Dani vaterpolo šampiona".

"Delfini" će odigrati meč u humanitarne svrhe protiv "tima sveta", a osim slavnih vaterpolista na meč dolaze i bivši fudbaler Dejan Stanković i glumac Zoran Cvijanović.

Ističu da su zaljubljenici u vaterpolo, ali i da veoma poštuju Gocića i Nikića.

"Ne znam šta bih mnogo pričao o njima i ostalim vaterpolistima. Šta reći o ljudima koji su osvojili toliko zlatnih medalja i koji su aktuelni šampioni svakog vaterpolo takmičenja koje postoji. Meni je zaista velika čast i zadovoljstvo što ih poznajem, a uz to imam i privilegiju da su mi prijatelji. Radi se o ljudima koji mogu da budu sportski i moralni primer bukvalno svakom sportisti na planeti. Mnogo puta su mi upravo vaterpolisti bili inspiracija za moje uspehe i utakmice i zaista želim da im se dolaskom na ovaj meč još jednom zahvalim", kazao je Dejan Stanković koji na meč dolazi sa sinovima.

Zoran Cvijanović je kazao da bi sigurno bio vaterpolista da nije glumac i da je presrećan što je prijatelj su mu Boba Nikić i Živko Gocić prijatelji. Poručuje da su oni ponos našeg naroda...


"Mislim da ima i puna decenija kako smo Boba Žile i ja trenirali zajedno. I danas mi nije jasno kako se desilo da oni ovako daleko doguraju, a da ja ostanem na suvom. Doduše, Žile je uvek bio malo bolje građen, imao je za nijansu bolje predispozicije. Uprkos tome, uvek mi je govorio da bi voleo da bude građen kao ja, ali kad bude imao 50 godina. Nije mi jasno ni kako me je Boba ovoliko ostavio iza sebe. Ipak smo mi rođeni na isti dan, doduše ja 20 godina ranije ali zar je to važno", kazao je šarmantni glumac.

Ulaznice za revajalni meč između Srbije i Tima sveta mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 300 dinara, a sav prihod od prodaje namenjen je za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC