• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Krupe u Francusku, Hrvatsku ili Belgiju

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vezni igrač Krupe i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Ajdin Redžić ove zime će najvjerovatnije napustiti ekipu iz banjalučkog predgrađa i preseliti u neku od jačih liga.

  Četvrtoplasirani tim nakon jesenjeg dijela Premijer lige BiH kreirao je solidan tim koji se sve češće pominje i izvan granica.

POVEZANE VIJESTI

Nekoliko izabranika Slobodana Starčevića našla su se na meti klubova iz bogatijih zemalja, a posljednji u nizu je Ajdin Redžić, koji će, po svemu sudeći, ove zime napustiti Krupu na Vrbasu.

Iako se u javnosti najčešće pominjao hrvatski klub Rijeka, zainteresovanih za Redžićeve usluge ima i iz Belgije i Francuske, što je u kratkoj izjavi za Mondo potvrdio i prvi čovjek Krupe Dragomir Ilić.

"Ne znam da li smo bliži francuskom Dižonu, 'Kantridi' ili jednom klubu u Belgiji, ali opet ne mogu ništa da konkretno da kažem jer smo u fazi pregovora", izjavio je Ilić našem portalu.

I sam Redžić razumljivo nije želio previše da priča za Mondo o mogućem odlasku, dok i ako sve ne bude gotovo, ali je priznao da su svi pomenuti klubovi odlična baza za njegov dalji fudbalski napredak.

"Mislim da su sva tri kluba jako dobra i da bih u njima mogao još više da napredujem u fudbalskom smislu. Ali opet, najvažnije je da u Krupi budu zadovoljni ukoliko dođe do transfera", rekao je mladi reprezentativac BiH.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC