Iz Krupe u Francusku, Hrvatsku ili Belgiju

Vezni igrač Krupe i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Ajdin Redžić ove zime će najvjerovatnije napustiti ekipu iz banjalučkog predgrađa i preseliti u neku od jačih liga.

0
A- A A+

  Četvrtoplasirani tim nakon jesenjeg dijela Premijer lige BiH kreirao je solidan tim koji se sve češće pominje i izvan granica.

Nekoliko izabranika Slobodana Starčevića našla su se na meti klubova iz bogatijih zemalja, a posljednji u nizu je Ajdin Redžić, koji će, po svemu sudeći, ove zime napustiti Krupu na Vrbasu.

Iako se u javnosti najčešće pominjao hrvatski klub Rijeka, zainteresovanih za Redžićeve usluge ima i iz Belgije i Francuske, što je u kratkoj izjavi za Mondo potvrdio i prvi čovjek Krupe Dragomir Ilić.

"Ne znam da li smo bliži francuskom Dižonu, 'Kantridi' ili jednom klubu u Belgiji, ali opet ne mogu ništa da konkretno da kažem jer smo u fazi pregovora", izjavio je Ilić našem portalu.

I sam Redžić razumljivo nije želio previše da priča za Mondo o mogućem odlasku, dok i ako sve ne bude gotovo, ali je priznao da su svi pomenuti klubovi odlična baza za njegov dalji fudbalski napredak.

"Mislim da su sva tri kluba jako dobra i da bih u njima mogao još više da napredujem u fudbalskom smislu. Ali opet, najvažnije je da u Krupi budu zadovoljni ukoliko dođe do transfera", rekao je mladi reprezentativac BiH.


Tagovi:

Ostale vijesti