Žene, sa OVIM muškarcima je seks najbolji!

Autor:

Dakle, pažljivo čitajte...

1
A- A A+

Seks je sa ovim muškarcima najbolji, tvrde naučnici nakon sprovedenog istraživanja.

Naime, stručnjaci sa univerziteta "Albani" u Njujorku su ispitivali žene heteroseksualne orijentacije o njihovim seksualnim iskustvima i najvažnije od svega, koliko često i intenzivno doživljavaju orgazam.

Zatim su analizirali osobine partnera učesnica studije, uključujući njihovu ličnosti, smisao za humor, izgled, ali i to koliko zarađuju. Osim toga, pitali su dame da ocene fizički izgled svojih partnera.

Nakon analize podataka zaključili su da žene imaju veće šanse da dožive orgazam ukoliko je partner atraktivan, ima samopouzdanja i dobro zarađuje. Takođe, intenzitet orgazma zavisi od toga koliko žena smatra muškarca privlačnim.

Žene koje svoje partnere smatraju atraktivnim doživljavaju intenzivnije orgazme, a ispostavilo se i da širina ramena muškarca takođe može da se poveže sa seksualnim zadovoljstvom.

Smisao za humor uvek je poželjan, a sada se pokazalo i da žene koje imaju duhovite muškarce pored sebe češće uživaju u seksu i redovno doživljavaju seksualni vrhunac.

"Intenzitet orgazma kod žena, učestalost seksualnih odnosa i ocena seksualnog zadovoljstva dama zavise od toga koliko ih njihov partner privlači", saopštili su naučnici.

"Smisao za humor njihovog partnera ne samo da utiče na samopouzdanje i visinu zarade, već i na spremnost žene da inicira seks, na to koliko će često imati seks, kao i na jačinu orgazma".

Naime, stručnjaci zaključuju da je evolucija razlog zašto žene uživaju u seksu sa fit, jakim i duhovitim muškarcima - trebalo bi da im deca budu "uspešnija".

Ovi zaključci ne treba da vas obeshrabre jer je stvar u perspektivi. Drugim rečima, vrlo je subjektivno mišljenje koliko ste privlačni i duhoviti različitim ženama. Jednoj ste možda dosadni i ne baš naročito privlačni, ali će se neka druga zaljubljeno kikotati zbog vas.

Tagovi:

Ostale vijesti