• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bubice" postaju stereo zvučnik - pogledajte!

Autori mondo.ba Autori Jovana Josipović

Ni slušalice više nisu što su nekad bile, sad su bolje!

Kompanija LG Electronics predstaviće nekoliko modela novih, bežičnih audio uređaja na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike CES 2017 u Las Vegasu. Liniju će predvoditi Tone Studio prenosive slušalice, koje pružaju 3D okružujući (surround) zvuk, kao i bežične Tone Free slušalice.

Model Tone Studio HBS-W120 sadrži četiri zvučnika - dva sa punim opsegom na vrhu i dva vibrirajuća na dnu, koji u kombinaciji omogućavaju jedinstveno iskustvo surround zvuka tokom gledanja filmova, igranja video igara ili slušanja muzike. Zvuk je kreiran u saradnji sa stručnjacima iz kompanije DTS, pa je zahvaljujući tome realističan, tako da korisnici imaju utisak da su u bioskopu. Tone Studio slušalice poseduju i Hi-Fi digitalno-analogni audio konverter (DAC), koji poboljšava kvalitet zvuka. Takođe, uz opciju Dual Play korisnici mogu povezati dva para Tone Studio slušalica i međusobno podeliti muziku.

Tone Free HBS-F110 je prvi bežični stereo uređaj, koji dolazi uz bežične bubice, koje se pune kad god se pripoje za traku za glavu, što ih čini veoma pogodnim za nošenje i punjenje. Traka ne samo da olakšava punjenje i vibracijom upozorava korisnike na dolazeće pozive i poruke, već predstavlja i sigurno mesto za odlaganje bubica, pa su šanse da se one zagube male.

Opciona podloga za punjenje može omogućiti dodatnu bateriju u situacijama kada traka za glavu nije pogodna, a kako bi korisnicima dale još više slobode, Tone Free slušalice odgovaraju na pozive nakon zvučnih komandi, bez potrebe za vađenjem ruku iz džepova i pritiskanjem tastera, što će vas osloboditi suvišnih kablova i zapetljavanja.

Ova dva modela samo su deo serije Bluetooth slušalica koje će biti predstavljena na sajmu CES 2017. Osim njih, tu su i Tone Infinim slušalice (HBS-920) sa Metal Layer Speaker tehnologijom za čist i jasan zvuk, kao i model Tone Ultra HBS-820 razvijen u saradnji sa stručnjacima iz kompanije JBL, sa duplim MEMS mikrofonom.

Pratite CES 2017 priče na MobIT oznaci za najnovije vesti iz Las Vegasa!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS