Zvezda ex YU, Tajči, radi u zatvoru!

Autor:

Pročitajte šta sada radi nekadašnja učesnica Evrovizije - Tatjana Matejaš Tajči.

0
A- A A+Pre nešto manje od 27 godina, Jugoslavija i Evropa su upoznale tinejdžerku Tajči, koja je sa 19 godina nastupala na Pesmi Evrovizije.

To je bio onaj čuveni hit "Hajde da ludujemo ove noći", koji se i danas može čuti na radio-stanicama i nekim klubovima. Predstavljala je Jugoslaviju i osvojila je 7. mesto.

Imala je potom još nekoliko hitova - "Don Žuan i smokvica", "Moj mali je opasan", "Ti nemaš prava na mene" - ali je na vrhuncu popularnosti napravila zaokret u životu.

Izvor: YouTubeSamo dve godine nakon te 1990. Tajči, odnosno Tatjana Matejaš, otišla je u SAD, gde se udala za producenta Metjua Kamerona, sa kojim ima tri sina.

Tajči je, u međuvremenu, ostala "verna" muzici - duhovnoj - a radi i u popularnom šou "Waking up in America", piše kolumnu za "Hafingon post" (Huffington Post). I to nije sve - radi i u ženskom zatvoru!

Ona je za portal carice.eu objasnila da radi kao duhovni mentor ženama koje su ranjene i "posrnule".

"Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi i našla sam se u zatvoru u ulozi mentorke. Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne stide da priznaju patnju kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritikovanja i sa mnogo razumevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvek spremne da zakorače na front i pomognu drugima", kaže Tajči. 

Ostale vijesti