Najlepše sa Zlatnih globusa (FOTO)

Autor:

Na dodeli Zlatnih Globusa koja je sinoć održana u Los Anđelesu nije bilo modnih "pehova". Malo šljokica, koji šlic tu i tamo i dekoltei kakvi se samo poželeti mogu.

0
A- A A+

U Los Anđelesu je sinoć održana 74. dodela Zlatnih globusa, a glumice su se ovaj put ozbiljno potrudile da se doteraju za crveni tepih. Nije bilo skandaloznih izdanja, nikome ništa nije "slučajno" sevnulo, i svi su izgledali civilizovano. Verovatno je stvar u tome što se Zlatni globusi smatraju "uvertirom" za Oskara, pa se lepotice odlučuju za proverene, glamurozne varijante.

Ako smemo da primetimo, najlepša je bila Blejk Lajvli, u crnoj plišanoj haljini kuće Versaće. Zlatni džepovi na "strateškim" mestima pojačali su efekat figure peščanog sata, a lepa glumica koja je nedavno rodila svoju drugu ćerku je prosto blistala. Na crvenom tepihu pojavila se sa mužem, Rajanom Rejnoldsom.

Zaljubljeno su se gledali i Džesika Bil i Džastin Timberlejk, a lepa glumica došla je da podrži supruha koji je bio nominovan u kategoriji najbolje originalne pesme. Nagradu nije dobio, ali je kući otišao sa jednom od najbolje obučenih lepotica. Džesika Bil na dodeli se pojavila u modelu Elija Saaba, sa "opasnim" dekolteom, a ipak savršeno primerenim njenoj građi, tako da nije bilo nikakvih "incidenata".

Sofija Vergara takođe nije mogla da prođe neprimećena, što zbog lepote, što zbog zlatne haljine s potpisom Zuhaira Murada. Na crvenom tepihu pozirala je s Prijankom Čoprom, tako da su njih dve bile "hodajuće reklame" ovog dizajnera.

I, ne možemo da ne pomenemo Nikol Kidman. Haljina kuće Aleksandar Mekvin je bila... onako, imala je ona i boljih izdanja. Ali, njene dve ćerke "odobrile" su ovaj model, rekavši da "izgleda kao vila", otkrila je lepa glumica novinarima.

A ovde pogledajte koje su još lepotice i u kakvim haljinama blistale sinoć u Los Anđelesu:

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Ostale vijesti