Mesar za kojim je poludeo svet (FOTO, VIDEO)

Autor:

Tranžiranje mesa odjednom je postalo nekako... seksi. Upoznajte Turčina za čiju je slavu zaslužan i pevač Bruno Mars.

0
A- A A+

Nusret Gokče je čuveni turski kuvar i vlasnik lanca restorana, a sada je "ukrao srca" hiljadama žena zahvaljujući fotkama i video zapisima koje objavljuje na Instagramu.

U nizu videa možete videti kako ovaj zgodni kuvar obrađuje meso, skida ga sa kostiju bukvalno uz "zvižduk" noža, skriven iza naočara za sunce koje su njegov zaštitni znak.

Ottoman steak

A video posted by nusr_et (@nusr_et) on

U čemu je stvar?

Et Ete değiyor dedi

A video posted by nusr_et (@nusr_et) on

Pa, kad ovaj tip to radi, nekako je i tranžiranje mesa senzualno... Što je verovatno i objašnjenje činjenice da skoro svaki video koji objavi na Instagramu ima između milion i po i dva i po miliona pregleda.

Masaj müzik Sevgi

A video posted by nusr_et (@nusr_et) on

Turski mediji navode da je Gokče vlasnik poslovnogcarstva vrednog oko milion dolara, sa više od 400 zaposlenih. A da zna šta radi govori i činjenica da se u njegovim restoranima često mogu videti i svetske zvezde, od Rodžera Federera, preko fudbalera Arsenala Mesuta Ozila do Bruna Marsa koji je retvitovao jednu njegovu fotku i tako pokrenuo "ludilo".

Pogledajte galeriju:

Privlačnosti doprinosi i dašak misterije, pošto se o Gokčeu ne zna mnogo. Počeo je kao pripravnik u mesari, proširio svoje znanje o mesu i biftecima u Argentini, a zatim otvorio svoj prvi restoran. Danas ima svoju poslovnu imperiju, radi 18 sati dnevno i očarava po društvenim mrežama, onako, usput...

Na Instagramu ga prati 1,1 milion ljudi.

Ostale vijesti