"Imao je 500 ljubavnika za sedam godina!"

Autor:

Blizak prijatelj pokojnog pevača otkrio je pikanterije iz njegovog privatnog života

0
A- A A+

Britanski novinar Pirs Morgan otkrio je u svojoj novoj kolumni kako je njegov pokojni prijatelj, pevač Džordž Majkl, na jednoj privatnoj večeri u Londonu priznao da je u roku od sedam godina imao oko 500 ljubavnika.

Morgan, jedan od urednika "Dejli Mejla", napisao je da je slavni pevač tom prilikom bio neobično iskren o svom privatnom životu, pa je dobro zabavljao i zasmejavao celo društvo pričama o svojim ljubavnim poduhvatima.

"Poznavao sam Džordža prilično dobro, preko raznih intervjua i povremenog održavanja prijateljstva preko mejla, ali ništa me nije moglo pripremiti za to veče. Bio je skandalozno otvoren pa je otkrio da je spavao sa 500 muškaraca u poslednjih sedam godina", napisao je Morgan.

Džordž je svoj izliv iskrenosti navodno započeo: "Odlučio sam jednostavno da sve priznam, pa niko ne može da otkriva stvari o meni."

Morgan, koji je heteroseksualac, je takođe rekao da ga je Džordž ispitivao oko njegove seksualnosti: "Ajde, Pirs, kladio bih se da bi ti se svidelo eksperimentisanje s muškarcima?"

Majkl je prijateljima tada otkrio i da ga je ucenjivala francuska muška prostitutka. Nije odao kako se to završilo, već je kroz smeh rekao: "Zaboravio sam da mu platim!"

Priznao je i da ako bi spavao s ženom, onda bi to svakako bila Elizabet Tejlor.

Pevač im je tad otkrio da se nikada nije pokajao zbog incidenta u javnom toaletu na Beverli Hilsu kada je "naleteo" na policajca u civilu i ponudio mu seks zbog čega je priveden: "Bilo mi je samo žao što sam time uvredio neke obožavatelje."

Džordž Majkl, koji je umro u 53. godini na katolički Božić, iza sebe je imao dve duge veze - s Kenijem Gosom od 1996. do 2009, i s Fadijem Favazom od 2012. do smrti. Premda je umro od srčanog udara, detaljna obdukcija i analiza još nije gotova jer policija sumnja da su mu ipak presudili droga i lekovi.

Ostale vijesti