• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Počelo je "ludilo"!

Autor mondo.rs

Trener Partizana odao ekipi priznanje što u meču protiv Šarlroa nije zapala u paniku i prestala da se bori kada je bilo najteže.

 Džikić: Počelo je "ludilo"!  Izvor: MN PRESS

Aleksandar Džikić nije mogao da prestane da se smeška nakon još jedne utakmice FIBA Lige šampiona, koju su njegovi izabranici dobili u poslednjem sekundu.

Šarlroa je u Belgiji savladan rezultatom 63:65, košem Vila Hečera, nakon povratka iz deficita od 14 poena u 25. minutu (49:35), kada se igra crno-belih u napadu raspadala po svim "šavovima".

"Čestitam domaćem timu, koji je odigrao dobru utakmicu i doveo nas u veoma tešku poziciju. Činjenica je da imamo čudnu sezonu, već smo previše puta bili u ovoj situaciji. Ipak, nismo paničili, nismo prestali da se borimo i igra nam je dala šansu da pobedimo. Mi smo je iskoristili", rekao je Džikić na konferenciji za novinare.

On je skrenuo pažnju na probleme koji muče Partizan u poslednjih desetak dana.

"Imamo ogromne probleme da sastavimo tim. Nedostaju nam trojica bekova, uključujući Ratkovicu, koji je prva izmena na 'pleju'. Oni se neće skoro vratiti, a u narednih mesec dana imamo lud raspored, koji je počeo ovde".

Trener Partizana posebno se osvrnuo na partiju beka domaćih Dževona Šeparda, koji je ubacio 31 poen, od toga 20 u prvom poluvremenu.

"Šarlroa je fizički jak i atletski odličan tim. Trebalo nam je vremena da vidimo kako možemo da zaustavimo Šeparda. Smešno je reći da smo ga zaustavili uz 31 postignut poen, ali bilo je razlike između prvog i drugog poluvremena. Zadovoljan sam i rešenjima koje smo pronašli za njihovu zonsku odbranu".

Džikić se na kraju izvinio novinarima što ne može da im odgovori na pitanja postavljena na francuskom jeziku, iako ga je godinama učio u školi, a znaju ga i neki članovi njegove porodice.

Partizanu u nedelju predstoji gostovanje Olimpiji, u sklopu 18. kola ABA lige, a naredne srede dočekuje atinski AEK u jednom od odlučujućih duela za drugo mesto u E grupi Lige šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC