• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Interaktivna ploča - računar budućnosti

Autori mondo.ba Autori mondo.rs Autori Biljana Stojković

Jednostavno je, radite brzinom misli na stolu, koji se ponaša kao da je računar, ali i mnogo više od toga, pomoću Dell Canvas interaktivnog uređaja.

Na sajmu Consumer Electronics Show (CES) 2017 Dell je predstavio niz rešenja, uz pomoć kojih ova kompanija teži da upotrebu računara pomeri na viši nivo. Svi predstavljeni Dell računari koriste Windows 10 operativni sistem i sedmu generaciju Gen Intel Core procesora.

Ono što je započelo kao Dell koncept pametnog stola 2014. godine evoluiralo je u Dell Canvas novu kategoriju tehnologije radne površine koja omogućuje kreativnu produktivnost za programere sadržaja, softvera i igara, ali i dizajnere.

Dell Canvas CES 2017
Izvor: Windows Central.

Radna površina od 27 inča može se koristiti pod uglom ili položena ravno na sto kako bi profesionalci mogli da kreiraju, komuniciraju i izražavaju svoje misli i ideje, prirodno kao što to rade s olovkom i papirom, putem dodira ili digitalne olovke, pretvarajući crteže u digitalne slike.

Dell Canavas je razvijen u saradnji sa kompanijom Microsoft, pa je i kompatibilan sa bilo kojim Windows 10 uređajem, Dell Canvas se neprimetno spaja sa softverskim rešenjima poput Adobe-a, Autodesk-a, AVID-a, Dessault Systems i SolidWorks.

Pratite CES 2017 priče na MobIT oznaci za najnovije vesti iz Las Vegasa!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS