• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić o nastupu na Eurobasketu: Nisam siguran...

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije iz redova Denvera rekao da još ništa ne može da kaže o tome da li će zaigrati na Evropskom prvenstvu ove godine.

 Nikola-Jokic-nije-siguran-da-ce-igrati-na-Eurobasketu. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić ove sezone u dresu Denvera pruža odlične partije. Njegova uloga i napredak u dresu Nagitsa sigurno raduju selektora Aleksandra Đorđevića, ali izjava koju je dao turskim medijima je ono što zabrinjava.

Jokić je izjavio da nije siguran da li će ovog leta igrati na Eurobasketu.

"Verovatno hoću, ali još uvek nisam siguran. U ovom trenutku ne mogu ništa da kažem o tome. Pred nama je još 50 utakmica, jer igramo u NBA ligi. Ne mogu da kažem nešto što možda neću moći da ispunim, ali nadam se da ću biti sa reprezentacijom", izjavio je Jokić za trendbasket.net.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi D u Istanbulu zajedno sa selekcijom domaćina, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom. Srpski centar rekao je da je zabrinut što će "orlovi" nastupati u Turskoj, u kojoj se u poslednje vreme dogodilo više terorističkih napada.

"Iskreno, zabrinut sam zbog toga, ali ne možemo ništa tu da promenimo. Videćemo šta će se dogoditi", dodao je Jokić, koji je sa reprezentacijom Srbije letos na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio srebrnu medalju.

Eurobasket 2017 igraće se od 31. avgusta do 17. septembra u četiri države - Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj, a domaćin završnice je Istanbul.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC