• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Nisam iznenađen smenom

Autor mondo.rs

Dojučerašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije poručuje da se okreće novim izazovima i da je siguran da će napraviti velike stvari, a nacionalnom timu želi uspeh

 Bogdan-Obradovic-o-smeni-i-Dejvis-kup-timu-Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bogdan Obradović odlukom Upravnog odbora TSS smenjen je sa mesta selektora Dejvis kup tima Srbije i na njegovo mesto postavljen je Nenad Zimonjić.

Obradović ističe da nije iznenađen smenom i i želi sve najbolje nacionalnom timu u budućnosti.

"Nisam iznenađen odlukom. Bilo je i ranije govora u ovome, ali ja nisam želeo da se mešam. Postoji stručna komisija i ljudi koji su zaduženi za te stvari. Potrebne su pozitivne promene, nove ideje i nova krv. Moja misija je za sada završena i nadam se da će ekipa nastaviti sa kontinuitetom dobrih rezultata", izjavio je za "Večernje novosti" Bogdan Obradović.

On je rekao da novom selektoru želi sve najbolje i poručuje mu da ne treba da se penzioniše.

"Nenadu će biti dosta teško i komplikovano da igra i da bude kapiten nacionalnog tima, videće to i sam. Nenad ima iskustvo, energiju i želim mu sve najbolje. Šta god mu bude trebalo tu sam, spreman da pomognem. Spominje se to da bi mogao da završi karijeru, ali ne bih voleo da to uradi. Nema nikakav razlog da se penzioniše, ubeđen sam da u nogama ima još snage i energije".

Prva želja novog selektora je novi napad na trofej Dejvis kupa, a Obradović poručuje da je ekipa predvođena Novakom Đokovićem spremna to da uradi.

"Nema sumnje da mogu ponovo da dođu do titule ako budu igrali u najjačem sastavu i to im od srca želim. Ukoliko najbolji budu igrali Nenad će imati više opcija, moći će i sebe da odmori, ali ako do toga ne dođe zbog zgusnutih rasporeda biće komplikovano".

Obradović je sumirao i svoj učinak na selektorskom mestu i istako da je veoma zadovoljan postignutim. On napominje da će se sada okrenuti novim izazovima jer će imati pune ruke posla.

"Uključen sam u rad naših tenisera, počevši od Noleta, imam svoju akademiju koja funkcioniše dobro već osam godina, znate i sami da sam politički angažovan. Sada me čekaju novi izazovi, pokušaću da prenesem svoje znanje, iskustvo i siguran sam da ću tek napraviti velike stvari, stvoriti nove šampione i tako doprineti našem tenisu", izjavio je Obradović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC