Ivanka Tramp se povlači iz biznisa

Autor:

Ćerka novoizabranog predsednika SAD, Ivanka Trump, najavila je da će se i formalno povući iz organizacije Tramp, kao i iz istoimenog brenda njene kompanije za odeću.

0
A- A A+


Ivanka Tramp je na Facebooku objavila da, nakon što njen otac Donald Tramp stupi na dužnost predsednika, više neće biti biti uključena u poslove upravljanja ili poslovanja kompanije, ali je izrazila uverenje da će biznis nastaviti da se razvija, preneo je AP.

Navela je da će njena braća nadgledati organizaciju Tramp i da je sigurna u njihovu sposobnost da posao dovedu u red.

Ivanka Tramp je navela da će sa porodicom da se preseli u Vašington, jer će njen suprug biti viši savetnika Donalda Trampa i dodala da će najviše pažnje posvetiti deci.

Donald Tramp je, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, potvrdio da je i zvanično predao "kompletno i u celini" kontrolu nad njegovim poslovnim carstvom svojim sinovima, Donu Jjunioru i Eriku, u želji da izbegne sukob interesa nakon što uđe u Belu kuću.

"Moja dva sina, koja su upravo ovde, Don i Erik, vodiće kompaniju. Oni će to obavljati na vrlo profesionalan način. Oni o tome neće razgovarati sa mnom", rekao je Tramp.


Ostale vijesti