• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Podgorica jedno od najtežih gostovanja

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u meču 18. kola ABA lige gostuju u Podgorici.

Košarkaši Igokee, poslije domaćeg poraza od FMP-a idu na gostovanje jednoj od najkvalitetnijih ekipa u Ligi podgoričkoj Budućnosti, koja se bori ze plej of.

U prvom meču ove sezone u Laktašima Budućnost je slavila pobjedu poenima Suada Šehovića u posljednjim sekundama meča.

„Jedno od najtežih gostovanja, suvišno je govoriti o njihovom kalitetu. Mi ćemo pokušati pružiti maksimalan otpor iako imamo mnogo kadrovskih problem. Ostali smo bez Fortenberija, Albijanić je takođe povrijeđen, Pašaković se na posljednjem treningu žalio na povredu, ali bez obzira na to mi ćemo pokušati da se skupimo i pružimo što veći otpor Budućnosti", rekao je u najavi meča trener Igokee Dragan Bajić.

Budućnost je ove sezone doživjela neke "neplanirane" poraze pa su mijenjali i trenera. Vladu Šćepanovića naslijedio je Grk Ilijas Zuros. Klub je u međuvremenu napustio i centar Šon Džejms.

" Nakon promjene trenera Budućnost je prtrpjela neke neplanirane promjene, ali Zuros je u nekom procesu stvaranja tima i ne dustaje od svog sistema, imaju iza sebe dvije pobjede i na dobrom su putu da se vrate u odličan ritam“, kaže Bajić.

Od Danila Šibalića se očekuje da šutem spolja bude velika prijetnja.

„ Budućnost jeste favorit, ne možemo da im prijetimo, ali možemo da obećamo da ćemo se boriti i da ćemo pokušati doći do nekog brejka. I ovde smo sa njima bili ravnopravni, nesrećno smo izgubli u posljednjim sekundama meča, a to je pokazatelj da ne trebamo odustati i predati se unaprijed. Budućnost je popunjena na svim pozicijama, jednostavno, nema mjesta u timu koje je loše i moramo napraviti dobar balans između vanjske i unutrašnje linije kako bismo došli do pobjede“, rekao je Šibalić.

Utakmica Budućnost - Igokea igraće se u subotu od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC