• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gordon u Beogradu: Pregledi pre potpisa

Autor mondo.rs

Iskusni američki bek u ponedeljak uveče je sleteo u Beograd i odmah otišao na trening Partizana.

 Gordon an treningu Partizana Izvor: MN PRESS

Džamon Gordon (29 godina, 193 cm), potencijalno pojačanje Partizana na bekovskim pozicijama, doputovao je u Beograd u ponedeljak oko 19 časova iz rodnog Nešvila, sa presedanjima u Njujorku i Istanbulu.

On se prošle nedelje u principu dogovorio sa crno-belima oko saradnje do kraja sezone, ali još ništa nije potpisano, pošto je Gordon dugo pauzirao i u klubu žele da se prvo uvere da je igrač zdrav i spreman da u kratkom roku preuzme ulogu na parketu.

Nekadašnji član Fortituda, Cibone, CSKA, Galatasaraja i Tofaša nije igrao od proleća 2015. godine, a kao član Galatasaraja u sezoni 2013/14 pokidao je prednji ukršteni ligament kolena.

Za ovu sezonu je dugo pokušavao da pronađe unosniji angažman, ali klubovi očigledno nisu imali dovoljno vere u njegove mogućnosti.

"Dan D" na putu do potpisivanja ugovora mogao bi da bude utorak, kada će Džamon Gordon obaviti sve važne preglede, a uveče prvi put učestvovati na treningu crno-belih.

Neće to biti idealna prilika da Aleksandar Džikić stekne uvid u njegove trenutne igračke kvalitete, pošto će tada vršiti poslednje pripreme za važan meč FIBA Lige šampiona protiv AEK-a, ali ko zna - možda i "padne" neka odluka.

Gordona su na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali direktor kluba Mlađan Šilobad i agent Vlada Dragutinović ispred kompanije "BDA Sports". Potom su ga odveli do dvorane "Aleksandar Nikolić", gde je razgovarao sa trenerom Džikićem.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC