• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popusti na Gazprom i NIS Petrol pumpama

Autor mondo.ba

Tražite idealan poklon? Nemate ideju šta kupiti niti kada otići u kupovinu? Ne brinite, imamo savršeno rješenje za vas. Posjetite Gazprom ili NIS Petrol benzinske stanice na putu do posla ili kuće, i pronađite idealne poklone!

Za neke je zimski period idealno vrijeme za putovanja, a za neke, pak, prilika da se okrenu zdravijem načinu ishrane. Bez obzira u koju grupu spadate, imamo nešto i za vas. Tako ljubitelje putovanja u promotivnom periodu očekuje mogućnost kupovine specijalizovanih, laganih i funkcionalnih Titan i Travellite kofera, uz popuste do 50 odsto koje ostvaruju sakupljanjem kupona prilikom kupovine u minimalnoj vrijednosti od 20 KM. A one koji su odlučili zakoračiti u svijet zdrave ishrane obradujte Nutri Bulletom - ekstraktorom hranjljivih sastojaka koji možete kupiti po jedinstvenoj cijeni nižoj za 30 KM.

Ako ste u potrazi za detaljima koji će unijeti poseban dah topline u vaš dom, Vitapur kolekcija deka i jastuka "Beatrice" uz popust od 50 posto će sigurno biti pravi izbor. Toplinu doma uljepšaće i program premium peškira, od organskog pamuka, koji možete pronaći na Gazprom benzinskim pumpama uz popust od 40 posto.

Za kraj, ne zaboravite ni svoj automobil i priuštite mu idealnu zimsku njegu uz Comfort i Sensation programe pranja automobila, koje vam na poklon donose kafu ili zimski autoglas od 1l. Velika akcija traje do 31. januara 2017. ili do isteka zaliha.

Za više informacija o uvjetima ostvarivanja popusta, posjetite našu web stranicu www.gazprom-petrol.ba ili Gazprom i NIS Petrol benzinske pumpe.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE