• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari Niš: Kriminalci na tribinama i u foteljama

Autor mondo.rs

"Da stanemo na put kriminalcima koji će voleti crno-bele samo dok imaju šta da im uzmu. Umesto kriminalaca u foteljama i na tribinama, želimo da se na stadion vrate pravi navijači", stoji u saopštenju potpisanom sa "Grobari Niš".

 Saopštenje Grobari Niš Izvor: MN PRESS

Grobari sa Kosova i Metohije tražili su u ponedeljak da uprava FK Partizana podnese neopozive ostavke i na taj način preuzme odgovornost za izbacivanje kluba iz Evrope.

UEFA je zbog kršenja "finansijskog fer-pleja" odlučila da kazni crno-bele zabranom igranja u evro-kupovima naredne sezone.

Navijači "parnog valjka" iz južne srpske pokrajne smatraju da je Partizan pod vođstvom uprave, na čijem su čelu predsednik Milorad Vučelić i generalni menadžer Miloš Vazura, dovela klub i navijače u ponižavajuću situaciju, koja nije zabeležena u istoriji crno-belih. Grobare sa KiM-a podržali su utorak i navijači iz Niša.

Grobari Niš smatraju da je situacija u Partizanu alarmantna i da je kulminirala izbacivanjem crno-belih iz Evrope.

"Grobari Niš daju punu podršku braći sa Kosmeta. Mi, istinski navijači Partizana iz Niša u potpunosti podržavamo zahtev koji su javnosti predočili Grobari Kosmet i zahtevamo od uprave da podnese neopozive ostavke i rukovođenje klubom prepusti istinskim legendama, a koje Partizan ima u izobilju", piše na početku saopštenja.

Dalje se navodi da je Partizanu stavljena zabrana igranja u Evropi zbog duga od oko 2,5 miliona evra, zaključno sa septembrom 2016. godine.

"Glavni krivci za ovo stanje su čelnici sadašnje uprave FK Partizan, a i pojedini predstavnici drugih institucija koju su zarad ličnih interesa uspeli u zadatku uništavanja našeg kluba. Shodno tome, Grobari Niš zahtevaju da kompletna uprava FK Partizan, na čelu sa Miloradom Vučelićem, 'predsednikom' kluba, Milošem Vazurom, generalnim sekretarom kluba i Milanom Obućinom, generalnim sekretarom JSD Partizan i ostalih članova uprave podnesu neopozivu ostavku. Grobari Niš se zalažu da na vodeća mesta u klubu dođu istinske legende Partizana poput Momčila Moce Vukotića, Predraga Mijatovića i Nenada Bjekovića".

Grobari niš pišu da su mesecima upozoravali na štetnost aktuelne uprave po Partizan, ali i da će uprkos nedaćamu u svojoj borbi nastaviti dalju za spas i očuvanje Partizana.

"Grobari Niš pozivaju sve istinske navijače Partizana da se bore za svoj klub, da zajedničkim snagama stanemo na put kriminalcima koji će voleti crno-bele samo dok imaju šta da mu uzmu. Umesto kriminalaca u foteljama i na tribinama, želimo da se na stadion vrate pravi navijači, porodični ljudi, koji će svojom nesebičnom ljubavlju i punim tribinama gurati Partizan do novih pobeda", stoji u saopštenju potpisanom sa "Grobari Niš".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC