• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Frend košarkaška liga za djecu

Autor mondo.ba

Frend košarkaška liga, takmičenje koje okuplja oko 300 djevojčica i dječaka uzrasta do 14 godina iz četiri grada u Republici Srpskoj, počinje u srijedu i trajaće pet dana, odnosno od 18. do 22. januara.

Biće to izuzetna prilika da se mladi iz Partizanovih škola košarke u Banjaluci, Bijeljini i Prnjavoru okupe na jednom mjestu, zabave i u fer-plej duhu odigraju više od 50 prijateljskih utakmica.

Njima će se pridružiti i mladi košarkaši iz Novog Grada.

„Želimo da okupimo naše članove iz svih mjesta i gradova u kojima djeluje klub. To je jedinstvena prilika kada se možemo svi zajedno okupiti i raditi ono što najviše volimo, a to je da igramo košarku. Ove godine nam na Frend košarkašku ligu dolazi oko 300 djece, koji će pet dana trenirati, igrati utakmice, družiti se, steći nova prijateljstva i dobro se zabaviti. Takmičarski duh je važan, ali mi ipak želimo da akcenat stavimo na druženje i promociju košarke kao sporta. Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji m:tel, koja nas je i ove godine podržala u ostvarenju pomenutih ciljeva”, rekao je Bogdan Stanojević, predsjednik KK Partizan TS.

Generalni sponzor pravog malog „festivala košarke“ je kompanija m:tel, koja već drugu godinu podržava ovaj događaj, ali i mnoge druge slične koji promovišu sport među mladima.

Prema riječima Milice Stojaković, portparola ove kompanije, m:tel nastavlja da ulaže u mlade košarkaše i pozitivne vrijednosti koje idu uz ovo takmičenje.

„Saradnja sa Košarkaškim klubom Partizan TS se pokazala kao veoma uspješna, te ćemo svakako i u 2017. godini nastaviti sa dobrom praksom ulaganja u mlade, sport i u prave društvene vrijednosti.“, izjavila je Stojakovićeva.

KK Partizan TS Banjaluka je dio velike Partizanove sportske porodice. Osim u Banjaluci, djeluje u još tri grada Bosne i Hercegovine. U gradu na Vrbasu postoji osam škola košarke i dva posebna programa, za djevojčice i najmlađe polaznike.

Sa druge strane, m:tel je do sada prepoznao mnogo sportskih projekata tako stekao ugled kompanije koja često pomaže razvoj sporta kroz nesebičnu podršku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC