• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi: Biću u Barsi dokle god me budu hteli

Autor mondo.rs

Ništa od Mančester sitija...

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi odbacio je spekulacije da bi mogao da napusti Barselonu i pređe u Mančester Siti, istakavši da je veoma srećan u Kataloniji.

Britanski mediji objavili su da je menadžer Sitija Pep Gvardiola pokušao da iskoristi prijateljske odnose sa Argentincem i privoli ga na Etihad, za rekordnih 114 miliona evra.

"Uvek sam govorio da mi je Barselona sve dala i biću deo kluba dokle god sam poželjan ovde. Premijer liga je jako takmičenje i nepredvidivo, što se najbolje videlo prošle godine kada je Lester bio šampion. Siguran sam da će Gvardiola biti uspešan", rekao je Mesi za magazin "Coach".

Argentinac već duže vreme pregovara sa klubom oko produžetka ugovra koji ističe 2018. godine, ali nije bilo pomaka, za razliku od njegovih saigrača Luisa Suareza i Nejmara koji su stavili potpis na nove ugovore.

Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni, osvojio je sve što je mogao, uključujući osam titula Primere i četiri Lige šampiona, dok je na individualnom planu dobio rekordnih pet Zlatnih lopti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC