• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan efikasan po snegu

Autor mondo.rs

U prvoj kontrolnoj utakmici tokom priprema, Partizan pobedio BSK iz Borče 6:1.



Pomoćni teren stadiona Partizana, poznat po imenu "Blatuša", danas je bio potpuno pod snegom, ali su i u takvim uslovima igrači crno-belog tima bili efikasni.

Partizan je pobedio BSK iz Borče 6:1 (3:1) u prvoj pripremnoj utakmici, pred odlazak u Sloveniju.

Dva gola za Partizan dao je Uroš Đurđević (24. i 34. minut), a po jedan Marko Jevtović (37.), Alen Stevanović (56.), Valeri Božinov (60.) i Đorđe Jovanović (78.). Borčanci su poveli u 8. minutu, preko Kikovića.

Od starta je igrao Leandre Tavamba, novajlija u napadu crno-belih, koji je ostavio baš onakav utisak kakav je i najavljivao sportski direktor Ivica Iliev - jak, stamen. Drugi novi igrač, levi bek Mohamed el Monir, nije bio u protokolu za meč.

Baš kao što je Iliev i najavio Tavamba i Đurđević će činiti startni napadački tandem u nastavku takmičarske sezone, naravno, ako se nešto ne promeni do početka.

U drugom poluvremenu zamenili su ih Božinov i mlađani Đorđe Jovanović (obojica su dali po gol).

Partizan je meč počeo u ovom sastavu:

Kljajić - Vulićević, Milenković, Ćrković, Bogosavac - Jevtović, Uroš Damjanović, Đuričković, Mihajlović - Đurđević, Tavamba.

Igrali su još: Nemanja Stevanović, Radin, Miletić, Ostojić, Strahinja Bošnjak, Saša Marjanović, Alen Stevanović, Đorđe Jovanović, Božinov, Everton i Marko Janković.

Novinari su primetili i Leonarda, koji se vratio u Beograd iz Brazila, ali nije igrao.

BSK je igrao u sastavu: Šegavac, Antonijević, Todorić, Cvetković, Marinković, Kiković, Jokić, Gojković, Žerađanin, Baletić, Džugurić. Klupa: Bogdanović, Vančagović, Obradović, Pađen, Furtula, Malidžan, Mačković, Janković, Aćimov, Dabić).

Izvor: MONDO

Od četvrtka, 19. januara, Partizan se seli u Portorož, gde će biti do 26. januara i treniraće na stadionu Kopra. U Sloveniji će Partizan odigrati dve utakmice - 22. januara protiv Kopra i protiv Gorice 25. januara.

Potom sledi povratak u Beograd, a nakon tri dana, odlazak na drugi deo priprema - na Kipar (29. januara). Crno-beli će ostati sve do nedelju dana pre početka prvenstva i odigraće 5 utakmica (poljska Korona, litvanski Atlantas, sofijski Levski, Apoel ili Apolon i Ural iz Rusije u generalnoj probi).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC