• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon telefona stiže u automobile: Samsung Exynos

Autor mondo.rs

Samsungov Exynos procesor u sledećoj generaciji opreme za Audi.

Kompanija Samsung najavila je da će učestvovati u Audijevom Programu naprednih poluprovodnika (Progressive Semi Conductor Program) kao partner i dobavljač Exynos procesora. Ovi procesori predstavljaju Samsungovo jedinstveno rešenje „System-on-Chip“ za Audijev sistem informativno-zabavne opreme za vozila (In-Vehicle Infotainment, IVI).

Audi PSCP (Progressive Semi Conductor Program) pokrenut je 2010, nakon čega su brzo implementirane najnovije tehnologije koje zadovoljavaju najviše standarde otpornosti, performansi i kvaliteta za automobile. Kao ključni partner, Samsung će obezbeđivati svoje Exynos procesore za sledeću generaciju Audijevog IVI sistema

Audi R8 Star of Lucis Final Fantasy XV
Izvor: Audi/Final Fantasy.

Sa višestrukim operativnim sistemom i podrškom za više ekrana, Exynos procesori mogu istovremeno da upravljaju sa četiri različita domena i ekrana ugrađena u vozilo. Kvalitetna obrada podataka i grafička obrada uz pomoć Exynos procesora omogućavaju napredni grafički interfejs na ekranima, koji će korisnicima omogućiti još više uživanja tokom vožnje.

Još od 2010. godine, Samsungovi Exynos procesori pokreću pametne uređaje najviših performansi, od pametnih telefona i laptopova do sistema za navigaciju, donoseći korisnicima jedinstvena iskustva. Kroz usvajanje napredne tehnologije i optimizaciju primene u automobilima, Samsung je posvećen obezbeđivanju najviših performansi za bezbedinije i prijatnije iskustvo u vožnji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS