• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nastavlja put: Avion, autobus, pa Laktaši

Autor mondo.rs

Crveno-beli pravo sa beogradskog aerodroma krenuli na gostovanje Igokei - bez Nemanje Dangubića. "Samo sto stali da kupimo novine", kaže Dejan Radonjić.

 Zvezda nastavlja put: Avion, autobus, pa Laktaši Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Pobedili smo Makabi, napravili veliku stvar i nema tu šta mnogo da se doda", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić u petak ujutro, u razgovoru sa novinarima na beogradskom aerodromu.

Ekspedicija Crvene zvezde mts odmah je iz aviona sela u autobus i krenula za Laktaše, gde će u subotu od 17 časova igrati protiv Igokee, u utakmici 19. kola ABA lige.

Na trijumf u Tel Avivu Radonjić je brzo stavio tačku, istakavši da je zadovoljstvo zbog tog uspeha trajalo veoma kratko.

"Odigrali smo težak meč, sa određenim detaljima u svih 40 minuta, ali najkonkretnije se dogodilo na kraju. Odigrali smo dobru odbranu i mnogo pametniji napad u završnici nego tokom ranijih perioda. Uspeli smo da dođemo do velikog uspeha, jer je velika stvar savladati Makabi. Puno puta sam rekao da moramo da razmišljamo o prvoj sledećoj obavezi", rekao je šef struke crveno-belih u Beogradu.



Na pitanje o ritmu obaveza, uz osmeh je rekao:

"Ne krećemo odmah za Laktaše, idemo pre toga samo ovde da kupimo novine".

Upitan za situaciju povređenog Nemanje Dangubića, trener Zvezde ozbiljnijim, ali ne i preterano zabrinutim tonom rekao je da će bek ostati kod kuće.

"On će biti u Beogradu, napraviće pregled, pa ćemo videti kakva je situacija. Neće biti u timu za meč protiv Igokee, povredio je tetivu, a videćemo koliko će biti dana pauze, - tri, četiri ili pet".

U najavi subotnjeg gostovanja Igokei, Radonjić je rekao da je ekipa Dragana Bajića "odlična i odlično vođena".

"Bajićev tim igra iznad svih očekivanja. Videćemo da se spremimo za taj meč, treba stići do Laktaša, napraviti takav raspored da dođemo i do sale, da malo treniramo, da napravimo plan za sutrašnji meč, u kojem želimo da odigramo dobro. Videćemo kako će situacija da se razvija. Ne zanima me niz pobeda, niti razmišljam da postoji neka opterećenost time. Jednostavno, to gledam prirodno i bitno mi je da ekipa bude spremna i zdrava. Nadam se da posle Dangubića neće biti novih detalja, idemo potom za Vitoriju, težak put... Imamo o čemu da razmišljamo"

Da li trijumfi u Evroligi stavljaju teret na leđa crveno-belih?

"Imamo dobre igre i rezultat u Evroligi koji nam čini zadovoljstvo, ali idemo da igramo do kraja sve mečeve na najbolji mogući način, ne postoji ni razlog ni uslovi da pričamo da nam to što smo uradili predstavlja opterećenje. Čak se potpuno suprotno osećam. Koji će to biti plasman? Pričaćemo kad se završi liga. Zna se kako razmišljamo, a pobeda ne donosi pritiske. To ne postoji u Evroligi", podvukao je Radonjić. 

Parovi 19. kola (sve utakmice na TV Arena sport):

Karpoš Sokoli - MZT 20 časova

u subotu

Igokea - Zvezda 17
Partizan - FMP 19
Cibona - Olimpija 21

u nedelju

Mornar - Budućnost 17
Mega - Zadar 19
Krka - Cedevita 21

Tabela: Zvezda 18-0, Partizan 14-4, Cedevita 13-5, Budućnost 13-5, Cibona 11-7, Igokea 9-9, Olimpija 8-10, FMP 7-11, Mornar 6-12, Karpoš Sokoli 6-12, Zadar 6-12, Mega Leks 5-13, MZT 5-13, Krka 5-13.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC