• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pred FMP: Svi kao jedan (VIDEO)

Autor mondo.rs

"Utakmica je vrlo važna za obe ekipe. Očekujem da se to vidi i na terenu", najavljuje trener Partizana Aleksandar Džikić.

 Partizan pred FMP: Svi kao jedan (VIDEO) Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Nakon kratkog odmora od utakmice protiv AEK-a, košarkaši Partizana usmerili su svu pažnju ka meču protiv FMP-a u hali "Aleksandar Nikolić" (subota, 19 časova).

Ekipa Aleksandra Džikića dočekuje 19. kolo ABA lige sa ambicijom da odbrani drugo mesto od izvesnih napada Cedevite i Budućnosti (13-5).

U najavi utakmice, trener Partizana Aleksandar Džikić naglasio je da tim iz Železnika u poslednje vreme ima bolje rezultate i da stiže u "Pionir" kao ekipa iz sredine tabele.

Među gostima biće i novajlija Ajzea Ostin, koji je na debiju pokazao da će mu sa fizičkog aspekta biti potrebno vreme, ali i da je veoma motivisan da svima što pre pokaže svoj talenat.

"Postoji pomak u igri nekolicine njihovih igrača, sada imaju više samopouzdanja, igraju bolje i učinkovitije. Vrlo dobro trče, agresivni su na skoku, imaju iskusnog organizatore igre i sigurno će imati dodatni motiv protiv nas", rekao je šef struke crno-belih.

Sa druge strane, crno-beli nastupiće u istom sastavu kao i protiv AEK-a u Ligi šampiona - dakle bez Vanje Marinkovića, Frenka Robinsona, ali i bez Džamona Gordona, koji je u petak potpisao ugovor do kraja sezone.

"Naš sastav će biti nepromenjen. Neki igrači još traže svoju igru posle pauze, ali verujem da ćemo pred našim navijačima dati sve od sebe. Utakmica je vrlo važna za obe ekipe, očekujem da se to vidi i na terenu", dodao je Džikić.

Meč u hali "Aleksandar Nikolić" počeće u 19 časova, a karte će biti prodavane od 16.00 po ceni od 300 dinara (tribine) i 500 dinara (parter).

Dan pred meč, Partizan je na klupskim nalozima na društvenim mrežama objavio i video najavu, napravljenu povodom sutrašnjeg duela, pod nazivom: "Svi k'o jedan čekamo FMP!", uz muzičku podlogu iz pesme "Air Max", grupe Prti Bee Gee.




Parovi 19. kola (sve utakmice na TV Arena sport):

Karpoš Sokoli - MZT 20 časova

u subotu

Igokea - Zvezda 17
Partizan - FMP 19
Cibona - Olimpija 21

u nedelju

Mornar - Budućnost 17
Mega - Zadar 19
Krka - Cedevita 21

Tabela: Zvezda 18-0, Partizan 14-4, Cedevita 13-5, Budućnost 13-5, Cibona 11-7, Igokea 9-9, Olimpija 8-10, FMP 7-11, Mornar 6-12, Karpoš Sokoli 6-12, Zadar 6-12, Mega Leks 5-13, MZT 5-13, Krka 5-13.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC