• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova genijalna izjava Sampaolija - Mesi je Betmen!

Autor mondo.rs

Argentinski stručnjak nije jedan od onih trenera koji daju "šablonske" izjave.

Trener Sevilje Horhe Sampaoli (56) poznat je po odličnim rezultatima u Južnoj Americi, na putu je da ih ponovi i u Evropi, a pamti se njegova izjava o posedu lopte, dami i baru.

Prepričava se u fudbalskim krugovima, a ako je se ne sećate – podsetite se OVDE!

Da ne bude upamćen samo po jednoj rečenici, i da to nije bila slučajnost, bilo je jasno posle intervjua za "BeIN Sports" u kom je govorio o svom brzom prilagođavanju na Andaluziju (Sevilja je druga na tabeli Primere), ali i o najpoznatijem sunarodniku Lionelu Mesiju.

Argentinski napadač nije proglašen za najboljeg na planeti, nagrade su pripale najvećem rivalu Kristijanu Ronaldu, ali Horhe Sampaoli nema dilemu da je Mesi daleko kvalitetniji. Od bilo koga...

"Porediti Mesija sa ostalim fudbalerima je kao kada biste poredili dobrog policajca sa Betmenom!", prepoznao je Sampaoli "superheroja" u svom sunarodniku.


Leo Mesi, koji ove godine puni 30 godina, je u Primeri već postigao 14 golova i još 10 u Ligi šampiona, ali mnogi njegovi saigrači nisu u prepoznatljivoj formi i Barsa zato "štuca".

Ni Sampaolijeva ekipa nije imala "lek" za njega pošto je Barsa u sva tri susreta ove sezone sa Seviljom (dva puta u Superkupi Španije i jednom u Primeri) pobedila, a Mesi je na svakom meču ostavljao trag. Golom ili asistencijom...

Zanimljivo je da se Sampaoli spominje kao glavni kandidat za naslednika Luisa Enrikea u Barseloni. Možda bude naredni Betmenov trener?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC