• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodat!

Autor mondo.rs

Mančester junajted saopštio je danas da je napadač Memfis Depaj i zvanično novi igrač Liona.

Memfis Depaj je napustio Old Traford i prodat je Lionu, saopštio je Mančester junajted i poželeo napadaču sve najbolje u njegovom novom klubu. 

Mediji spekulišu da je transfer vredan skoro 18,5 miliona evra i da bi mogao da dostigne 25 miliona u zavisnosti od bonusa, i to da li će Lion da se plasira u Ligu šampiona, kao i od toga da li će Depaj dobiti novi ugovor.

Depaj (22) je u junu 2015 iz PSV Ajndhovena došao u Mančester junajted ali nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu. Odigrao je 53 utakmice i postigao sedam golova.

Ove sezone odigrao je osam utakmica za Junajted, ali je igrao samo osam minuta od kraja oktobra, a trener Žoze Murinjo rekao je da je to zbog velike konkurencije u ekipi.

"Umesto da kažem zbog čega nije uspelo, lakše mi je, ali i Depaj zaslužuje da kažem, da je on bio fantastičan profesionalac. Pa ako neko misli da to nije bio, u potpunosti greši. On je dečko koji je poštovao svakoga i trudio se da radi naporno kako bi dobio više šanse, on je dečko koji je bio frustriran što do toga nije došlo, ali o njemu mogu da kažem samo dobre stvari", rekao je Murinjo.

On je detaljno objasnio zašto je otišao.

"Ako bih mogao da pronađem mali razlog, otišao je jer je igrač na poziciji, jedinoj poziciji na kojoj smo pretrpani. Najviše imamo napadača i zbog toga je teško dobiti šansu", naveo je Portugalac.

Depaj se na Twitteru pojedinačno oprostio od gotovo svakog igrača Junajteda, a poslao im je i zajedničku oproštajnu poruku.



Depaj je bio najbolji strelac holandske lige u sezoni 2014/2015, a na Old Traford doveo ga je tadašnji trener Luj van Gal, kod koga je debitovao u holandskoj reprezentaciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC