• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vest Hem doveo Fontea iz Soutemptona

Autor Anadolija

Menadžer Slaven Bilić je takođe imao veliki uticaj na moju odluku. Stekao sam utisak da me zaista želi i da me dovodi kao dio projekta u ostvarivanju ambicija kluba, kazao Fonte.

  Vest Hem doveo je iskusnog portugalskog defanzivca Hosea Fontea (33) za osam miliona funti (oko 9,2 miliona evra). Nakon što su se klubovi dogovorili o visini obeštećenja Fonte je u petak uveče prošao ljekarske preglede i dogovorio lične uslove sa "čekićarima".

Kapiten "svetaca" je obavijestio klub da želi otići još u prvoj sedmici januarskog prelaznog roka. Za Vest Hem neće moći debitovati danas protiv Midlzbroa, ali će imati pravo nastupa 1. februara kada će u Londonu gostovati Mančester siti.

"Potpisao sam za Vest Hem, jer je izuzetno jak i veliki klub. Oni imaju jako puno navijača koje godinama poznajem kao veoma strastvene. Menadžer Slaven Bilić je takođe imao veliki uticaj na moju odluku. Stekao sam utisak da me zaista želi i da me dovodi kao dio projekta u ostvarivanju ambicija kluba. Takođe, imam dio porodice koja živi u Londonu i navija za Vest Hem. Tako da je za mene ovo iz mnogo razloga logičan potez. Usto, kako Vest Hemu ide ove sezone, mislim da će nam izazov biti da se plasiramo među prvih osam", kazao je Fonte za britanske medije.

Fonte, koji je prošle godine s Porugalom postao šampion Evrope, na ostrvo je stigao 2007. godine, kada ga je Benfika posudila Kristal Palasu. Nakon uspješne sezone, potpisao je trajni ugovor sa klubom iz Londona, a 2010. godine je prešao u Soutempton, koji je tada bio trećeligaš. Sa tim klubom je prošao put do Premijer lige, a odigrao je 288 takmičarskih utakmica i postigao 15 golova. U dresu nacionalnog tima nastupio je 20 puta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC