• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ubedljiva, het-trik Vujaklije!

Autor mondo.rs

Crveno-beli slavili u prvoj proveri protiv "starog rivala" Ankarana. Slovenački drugoligaš "ispraćen" sa sedam golova u mreži, a pogađali su Aleksandar Luković, Andrija Luković, Vanja Vučićević, Nemanja Milić i Srđan Vujaklija (x3).


Prva utakmica u 2017. godini i prva pobeda za crveno-bele na pripremama u Kopru.

Šampion Srbije je bez većih problema savladao "starog znanca" iz Slovenije, drugoligaša Ankaran, uz odlično izdanje novajlija - 7:0 (1:0)!

Novi napadač Crvene zvezde Srđan Vujaklija, stigao iz čačanskog Borca, postigao je het-trik u drugom poluvremenu utakmice, a u strelce su se upisivali još i Aleksandar Luković (15), Andrija Luković (55), Vanja Vučićević (67), Nemanja Milić (75).

Božović je prvom poluvremenu u napadu "upario" Sikimića i Pavkova, a iskusniji od njih dvojice je propustio nekoliko šansi za gol, ali je ono rešeno u korist Zvezde zahvaljući kapitenu Lukoviću.

U nastavku su od novajlija šansu dobili Frimpong, Milić i Vujaklija, dok su na terenu bili i mladi desni bek Marko Mijailović i napadač Vanja Vučićević, kao i "već poznati" Račić i Luka Adžić. 

Ipak, obeležio ga je Srđan Vujaklija koji je "željan dokazivanja", nije igrao gotovo šest meseci zbog suspenzije Borca, pa je u 65. minutu postigao svoj prvi gol u dresu sa uspravnim crveno-belim linijama. Odlično se snalazio posle "odbitaka" i stigao do het-trika!

Zanimljivo je da je ovo četvrta uzastopna zima Zvezde u Kopru, a da je rival Ankaran. Do sada su crveno-beli bili više nego ubedljivi: 7:0 (2013. kod Slaviše Stojanovića), 3:1 (2014. kod Nenada Lalatovića) i 3:0 (2015. kod Miodraga Božovića prethodne zime).

Zvezda bi narednu utakmicu trebalo da odigra već u ponedeljak protiv ekipe Dekani.

Prvo poluvreme: Manojlović - Petković, Al. Luković, Le Talek, Anđelković - Donald, Poletanović, Plavšić, Srnić - Sikimić, Pavkov.

Drugo poluvreme: Supić - Mijailović, Frimpong, Stojanović, Ristić - Račić, An. Luković, Milić, Adžić - Vučićević, Vujaklija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC