• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Katastrofa ako se Borac ne vrati u PL BiH"

Autor mondo.ba

"Prihvatamo ulogu prvog favorita za titulu i sve osim povratka u Premijer ligu Bosne i Hercegovine bilo bi katastrofa", izjavio je trener banjalučkog Borca Vule Trivunović.

 Vule Trivunović: Fk Borac je favorit za titulu i povratak u Premijer ligu BiH Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca privode kraju prvu sedmicu priprema za nastavak sezone, u kojem ih očekuje borba za osvajanje šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske i povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Iza izabranika Vuleta Trivunovića je nekoliko uvodnih treninga, a od naredne nedjelje, prema Trivunovićevim riječima, trebalo bi da se radi dva puta dnevno.

"Najvažnije je da smo se svi okupili i da su već došli igrači koje smo planirali da dovedemo. Moja je želja da svi ti fudbaleri potpišu ugovore sa Borcem u narednoj sedmici kako bismo normalno mogli da radimo. Imali smo malih problema sa snijegom, imamo ih i danas, međutim planirana tri uvodna treninga smo bez problema obavili i nadam se da će od ponedjeljka, kada krećemo sa treninzima dva puta dnevno, teren biti čist kako bi se stekli neophodni uslovi za kvalitetan rad", izjavio je strateg Banjalučana.

Trivunović nema primjedbi na igrački kadar.

"Zadovoljan sam igračkim kadrom i pojačanjima koja su stigla, to su sve fudbaleri koje smo sportski direktor Oliver Jandrić i ja htjeli u Borcu. Smatramo da su ti momci, koji su i ranije nosili dres Borca, svjesni u kakvoj se situaciji klub nalazi i koji je cilj uprava postavila pred nas. Moje je mišljenje da će Fudbalski klub Borac, ukoliko svi ti igrači zvanično potpišu ugovore, biti znatno kvalitetniji nego jesenas".

Svjestan je da će biti neophodno malo vremena da se ekipa uigra, ali je uvjeren da će Borac na proljeći biti jači.

"Biće nam, naravno, potrebno vrijeme da se uigramo i da ljudi koji nisu bili tu prihvate naš sistem rada i zahtjeve, ali imamo dovoljno vremena do prvog kola da se spremimo. Ja sam siguran da ćemo na proljeće igrati još brže, bolje, kvalitetnije i agresivnije što jedan moderan fudbal traži. Prihvatamo ulogu prvog favorita za titulu i sve osim povratka u Premijer ligu BiH bilo bi katastrofa", podvukao je trener crveno-plavi, a prenio klupski sajt.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tako

Tako se priča, idemo na srpsku titulu a onda u PL da gazimo redom

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC