• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google želi da pobedi Windows, evo i plana (FOTO)

Autori mondo.rs Autori Jovana Josipović

Android je karta na koju Google igra odavno, a novi adut je prodavnica aplikacija i igara na desktop mašinama - Play Store je stigao na Chromebook!

Da Google pušta Play Store na Chromebook uređaje i nije više vest, ali jeste to što će Play Store, dakle najveća digitalna prodavnica aplikacija i igara s mobilnih telefona i tableta sad biti dostupna na SVAKOM Chromebook uređaju koji dođe u prodaju.

Google ukida nekoliko popularnih aplikacija

Vraća se Google Plus! Upadate ili ne?

Google je i zvanično najavio na svom blogu da će Play Store biti dostupan na svim Chromebook uređajima koji se budu prodavali od 1. januara 2017. godine, što bi mogao biti prvi korak u Google želji da dominira i desktop tržištem. Google ima veliku popularnost kad su mobilne aplikacije u pitanju, Android je najkorišćeniji operativni sistem u mobilnom svetu i to je adut kojim kompanija želi da preuzme određeni deo tržišta od Windows uređaja.

Spajanjem Chrome OS i Android operativnih sistema Google je napravio sjajnu stvar, ali ostaje nam da vidimo kako će to funkcionisati u praksi. Ipak, kad vidimo Samsung Chromebook koji ima touchscreen i S Pen - verujemo da će to biti hit.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS