• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sampaoli nije hteo na klupu Čelsija

Autor mondo.rs

Argentinski trener izjavio je da je pre dolaska u Sevilju odbio ponudu iz Londona

Horhe Sampaoli priznao je da je imao nekoliko ponuda letos, pre nego što je prihvatio da sedne na klupu Sevilje, sa kojom odlično "gura".

On je rekao da je zainteresovan bio i Čelsi, ali da nije prihvatio da se preseli u London.

"Mnogo klubova je bilo zainteresovano za mene, bio sam u pregovorima sa Čelsijem, ali mi je ponuda Sevilje bila najzanimljivija i uzbudljiva", rekao je Sampaoli španskim medijima.

Sampaoli je bio selektor reprezentacije Čilea, sa kojom je osvojio Kup Amerike, a trener Sevilje postao je letos, pošto je Unaj Emeri napustio klub i prešao u Pari sen Žermen.

"Sevilja je neverovatan grad, pun strasti prema fudbalu", kazao je Sampaoli, koji je navodno imao ponudu i da preuzme reprezentaciju Argentine, ali tek pošto je postao trener španskog kluba.

Sevilja je tri puta uzastopno osvajala Ligu Evropa. Emeri je posle tih trofeja otišao u Pariz, a ekipu je preuzeo Sampaoli, koji je nastavio da niže odlične rezultate.

Klub iz Andaluzije ove sezone igra odlično u Primeri, pošto posle 19 kola zauzima drugo mesto na tabeli španskog prvenstva sa bodom manje i utakmicom manje od Real Madrida.

Sampaoli je najavio borbu za titulu u Primeri.

"Borićemo se za titulu sa onim što imamo. Prvobitno sam želeo da budemo u prvih pet-šest klubova, ali da se igrači bore za što veću poziciju", rekao je Sampaoli.

Sevilja, takođe, dobro igra i u Ligi šampiona, gde je bez problema prošla grupu i u osmini finala će se sastati sa šampionom Engleske, Lesterom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC