• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-beli u Vitoriji: "Možda i najteže dosad"

Autor mondo.rs

Košarkaši Zvezde trenirali su u hali "Fernando Buesa" samo na dan utakmice. Evo njihovih poruka uoči meča.

Posle komplikovanog puta i dolaska u Vitoriju posle ponoći, košarkaši Zvezde održali su samo jutarnji trening u dvorani u kojoj će u utorak igrati protiv Baskonije (21.30).

U razgovoru sa španskim novinarima, Milko Bjelica je u utorak, na dan utakmice, ispred crveno-belih rekao da svi u svlačionici srpskog tima očekuju težak meč. I za njega lično, taj meč nosiće poseban značaj, jer će igrati protiv  tima za koji je nastupao od 2011. do 2013. godine.

"Ove godine igramo veoma, veoma dobro. U dobroj smo formi u poslednjem periodu, igramo sjajno i mislim da zaslužujemo ovo mesto. Baskonija je jedan od najboljih timova u Evropi, učesnik F4 prošle sezone, imaju dobrog trenera, dobre igrače. Znamo da nas čeka možda i najteži meč dosad", rekao je on za "VTV Gasteiz".

Pogledajte kako je izgledao trening Zvezde, poruke iz Baskonije, najavu novinara Naća Mendaze, kao i izgled španskog grada na dan utakmice.


Crveno-beli su u Vitoriji imali značajne uspehe i velike pobede. I u novembru 2013, kao i godinu kasnije, tim Dejana Radonjića vraćao se trijumfalno iz Baskije.

"Zvezda je u prošlosti postizala značajne uspehe u ovoj hali, ali u Beogradu smo izgubili lako u prvoj utakmici protiv Baskonije, nismo imali šanse i to je dokaz kakav nas tim čeka", dodao je Bjelica.

Lično, za Vitoriju ga vežu lepe uspomene.

"Pamtim ovaj hotel, gde sam počeo svoju epizodu u Španiji, ovaj divan grad i divne ljude koji žive ovde...", kaže Bjelica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC