Dobre vijesti, jer nije sve tako crno

Autor:

Pregledom dobrih vijesti i priča koje vraćaju vjeru u ljude i osmijeh na lice započinjemo i ovu sedmicu.

0
A- A A+
dobre vijesti Foto: MONDO

Na samom početku - jugoslovenski marijači. Sjećate li se hita "Mi imamos mnogos problemos"? Znate li da postoji jedan cijeli žanr koji povezuje jugoslovenske prostore i meksičku muziku? SADA ZNATE!

Priča o bračnom paru koji je zajedno čak 70 godina će vas sigurno dirnuti u srce. U čemu je njihova tajna saznajte OVDJE.

Nevjerovatna priča o skijašu koga slobodno možemo proglasiti najsrećnijim čovjekom na planeti čeka vas na OVOM LINKU.

Naučnici su stvorili svinje koje imaju ljudske organe. Zvuči bizarno, ali je ovo jako dobra vijest, a saznajte zašto klikom na OVAJ LINK.

Da su Danci najsrećnija nacija - to smo znali, ali ono što je novo je i da su - bogatiji nego ikad. Blago Dancima! Saznajte više OVDJE.

Kablovi - iritantni, ali neophodni i još se mrse. Kako da više nikad ne gubite vrijeme na raspetljavanje saznajte OVDJE.

Zima nas stišće snažnim, ledenim zagrljajem već sedmicama, ali osim hladnoće, to znaci i zimske radosti. Kako se sankanjem može ući u Ginisovu knjigu rekorda saznajte na OVOM LINKU.

Kler je sjajna pjevačica, a to ne bi bilo ništa posebno da Kler nema samo četiri godine. Kliknite OVDJE i uljepšajte sebi dan! :)

A sada malo domaćih tema. Sarajevo ima novu Turisticku zajednicu (LINK).

Biljni geni iz Srpske idu na daleki sjever (LINK)

Dobre vijesti stižu nam iz cijelog svijeta. Pogledajte video koji će vam vratiti nadu u čovječanstvo.

Želimo vam sjajnu i uspješnu sedmicu prepunu dobrih vijesti!

Ostale vijesti