• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šestorka Borca za Premijer ligu BiH

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Fudbalski klub Borac predstavio šest pojačanja za nastavak pohoda na Premijer ligu BiH.

 FK Borac predstavio šest novih igrača Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ugovore sa Borcem potpisali su Bojan Pozigaća, Aleksandar Radulović, Branko Ojdanić, Petar Kunić, Siniša Dujaković i Ilija Danilović i ova šestorka predstavljena je na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Riječ je o fudbalerima koji su nosili dres Borca i svi se vraćaju u klub za koji su igrali ili nastupali u mlađim kategorijama.

Bojan Puzigaća vratio se u klub poslije sedam godina i igrnaja za Krakoviju, Sarajeov i Voždovac.

"Nakon sedam godina drago mi je što sam opet tu, hvala sportskom direktoru i treneru Vuletu Trivunoviću što su omogućili da se vratim. Došao sam da pomognem koliko mogu, a nadam se da ću dati maksimalan doprinos u ostvarenju naših ciljeva, a to je Premijer liga BiH“, rekao je Puzigaća.

On je pohvalio sadašnje uslove za rad u Borcu u odnosu na one koje je imao posljednji pot kada je nosio dres banjalučkog kluba.

"Ne moramo više da idemo okolo i treniramo po nekvalitetnim terenima, sad aimamo odlične uslove, kvalitetan teren, kvalitetni su treninzi kao i odnos igrača prema treningu. Ekipa pruža podršku treneru i stručnom štabu, a i oni nama“, rekao je Puzigaća.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Petar Kunić osim Borca nosio je dres Radnika iz Bijeljina Rudara iz Prijedora i Novog Pazara.

Hvala sportskom sektoru i upraiv što su mi omogućili da se vratim u svoj klub. Nadam se da ćemo se u maju radovati ulasku u Premijer ligu BiH. Pozivam navijače i simpatizere kluba da nas podrže i da svi zajedno ostvarimo naš cilj“, rekao je Kunić.

Aleksandar Radulović izrazio je zadovoljstvo povratkom u klub u kojem je ponikao.

"Želim sa Borcem da osvojim Prvu ligu RS i da uđemo u Premijer ligu BiH gdje Borac zaslužuje da bude. Nadam se da ćemo imati zapaženu ulogu i u Premijer ligi, a ne samo u Prvoj ligi RS“, rekao je Radulović.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Branko Ojdanić povratnik je u klub, ali nije ranij nastupao za seniorski tim.

"Vratio sam se u klub gdje sam bio prije šest godina, ali tada nisam dobio šansu. Osjećam odgovornost da se predstavim u pravom svjetlu i nadam se da ću opravdati očekivanja“, rekao je Ojdanić.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Siniša Dujaković takođe se zahvalio na povjerenju upravi kluba i naglasio da će se truditi da opravda njihova očekivanja, ali i navijača kluba.

Najmlađi igrač koji je potpisao ugovor s Borcem u ovom prelaznom roku je dvadesetogodišnji Ilija Danilović.

„Čast mi je što sam najmlađi od nas koji smo došli. Hvala treneru i upravi na prilici, nadam se da ćemo ispuniti svoj zadatak“, rekao je Danilović.

Sportski direktor Oliver Jandrić rekao je da je Borac ispunio svoje obećanje da će se okrenuti domaćim igračima koji su prošli njegovu školu.

„Uprava nam je dala maksimalnu podršku i zato smo ovako brzo i realizovali sve. Sigurno je da su ovi svi igrači velika pojačanja, a ovo je prvi korak u pravljenju ekipe za Premijer ligu BiH“, rekao je Jandrić i dodao da su nova šestorica igrača potpisali ugovore u trajanju od jedne i po do tri godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC