• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Minimalan poraz Borca m:tel u Maglaju!

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel porazom su započeli proljećni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Maglaj - Borac m:tel 19:18 Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Bolji od izabranika Ratka Đurkovića u subotu uveče bio je Maglaj rezultatom 19:18 (8:7).

Domaći tim se ovom pobjedom revanširao crveno-plavima za neuspjeh u banjalučkoj dvorani "Borik" na startu prvenstva - 32:28 (13:15).

Prvih 30 minuta u dvorani u Maglaju bilo je izuzetno "tvrdo", ali su domaći rukometaši uspjeli da odu na odmor s golom prednosti - 8:7.

Domaćin je do kraja uspio da zabilježi šestu pobjedu i nanese četvrti poraz Banjalučanima, koji su bili oslabljeni neigranjem Danijela Vukićevića, Mihaila Stošljevića i Dejana Unčanina.

Najefikasniji u ekipi Borca bili su Miloš Nježić i Mirko Majić sa po pet postignutih golova, dok je Elis Memić uknjižio pogodak manje. Na drugoj strani kod Maglaja najbolji su bili Sedžad Abdurahmanović i Amir Alić takođe sa četiri gola.

Sarajevska Bosna je deklasirala Prijedor sa "plus 12", trijumf je upisala i Derventa protiv dobojske Sloge, dok je jedini gostujući bod u subotu osvojio Konjuh iz Živinica protiv Goražda.

PREMIJER LIGA BIH - 14. KOLO:

Maglaj - Borac m:tel 19:18 
Bosna - Prijedor 34:22 
Goražde - Konjuh 29:29
Derventa - Sloga 27:25

Petak:
Zrinjski - Vogošća 20:23 (6:13)
Čelik - Krajina 35:32 (16:15)
Slobodna ekipa: Krivaja

TABELA: Vogošća 34, Borac m:tel 27, Derventa 25, osna 25, Zrinjski 22, Konjuh 22, Goražde 19, Krivaja 16, Maglaj 15, Čelik 15, Prijedor 13, Sloga 12, Krajina 3.

Tagovi

Komentari 20

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Uz Borac

Banja Luka je uz vas, kao sto je i uz nase kosarkase, fudbalere i ostale sportiste... Samo hrabro i vrijedno, rezultati ce doci! Ne obazirite se na ove negativne komentare, licemjerni i neostvareni ce uvijek pricati... znate onu narodnu "psi laju, karavani prolaze..." Pa neka svako radi svoj posao!!!

uvijek

@Uz Borac Borac nije sporan.Rezultati i brukanje su sporni.Ovi ljudi koji pljuju rukovodioce Borca imaju razloga za to.Borac forever

Uz Borac

@Uz Borac Imaju, naravno... kao sto se svasta ima reci i na rad KK, FK ali garantujem vam da ovdje pojedinci pljuju iskljucivo iz licnih interesa!!! Stvara se izuzetno losa klima, zagadjuje se sportski duh... dajte malo podrske momcima, neka je osjete pa ce i oni nama visestruko vratiti... kad pobijede 10, pita se zasto nisu 15, kad pobijede 15, onda nastupa podsmjeh "protiv koga su igrali", kad izgube ... da ne pricam!!! Sram vas bilo!!! Iskreno se nadam da ce Borik u petak da se ori i da ce se poslati pozitivna energija igracima, da cemo biti njihov 8. igrac, jer u tome i jeste ljepota sporta... uzivajte ljudi, Banja Luka je uvijek bila grad sporta... Rukomet je JEDINI kolektivni sport u BL koji je ostao u PL, nemojte da ga trujete i unistavate. Jos jednom, ne padajte pod uticaj sitnih interesdzija sto bi za svoje dupe roditelje prodali, a kamoli Borac!!!

Istorija

Borac od ovih timova nikad nije izgubio.

Jovo

Dobro jutro Brankoviću...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC