• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lako pronađite titlove za filmove, serije, emisije

Autor mondo.rs

Pojavila se interesantna aplikacija za skidanje filmskih prevoda i titlova za serije.

 Jedna od stvari koja iritira mnoge, a verujemo i vas ponekad, je kada ne možemo da pronađemo odgovarajući prevod za film ili seriju koju gledamo. Ili pronađemo pogrešan, ili je za pogrešnu verziju filma pa ne ide sinhrono sa audio zapisom, ili je, u krajnjem slučaju, u pitanju virus koji nam obori sistem ako ga otpakujemo. Ali sa ovom aplikacijom više ne morate da se brinete.

Caption, desktop aplikacija, koju je stvorio Holanđanin Giel Koben, vam omogućava da pronađete i skinete titlove za bilo koji film ili seriju. Ono što je naročito interesantno oko ove aplikacije je to da promeni naziv titla da bude isti kao kod filma, pa se kod mnogih plejera i bez ove aplikacije, automatski učitava kada se pusti.

Aplikacija takođe dolazi sa funkcionalnim drag and drop sistemom, gde, kada nađete prevod koji vam treba, samo prevučete u Caption. Sve što tada treba da uradite je da pustite film i uživate, jer vam je titl već integrisan.

Najbolja stvar kod ove aplikacije je ta da podržava mnoštvo jezika, pa možete lako pronaći šta vam treba na srpskom ili na jednom od gomile drugih jezika.

Trenutno je Caption dostupan samo za macOS, a kreator aplikacije kaže da trenutno radi na aplikaciji koja bi radila na više plaformi, i obećava da će njegova kreacija stići i na druge operatvne sisteme.

Za sve koji se razumeju, ovoj aplikaciji je dostupan izvorni kod, i može se modifikovati jer je Caption potpuno open-source rešenje, piše TheNextWeb.com

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS