• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurković: Sudije nisu dale da pobijedi Borac m:tel

Autor mondo.ba

Trener Borca m:tel Ratko Đurković okrivio je sudije Dražena Begića i Andreja Kolobarića za poraz od Maglaja (19:18) na startu drugog dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Ratko Đurković: Sudije krive za poraz Borca m:tel u Maglaju Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crveno-plavi su u tvrdom meču u Maglaju upisali poraz na startu proljećnog dijela sezone, a prema izjavi trenera Banjalučana Ratka Đurkovića banjalučkom "Glasu Srpske", sudijski dvojac iz Mostara "kumovao" je pobjedi domaćina.

"Prije nekoliko dana nisam se žalio na suđenje kada smo izgubili od Dervente. Čestitao sam im na zasluženoj pobjedi, čestitam i rukometašima i rukovodstvu Maglaja, ali ne mogu da kažem da su sudije bile dobre. U vrlo tvrdom meču domaći su prvo isključenje dobili u samom finišu meča, a i ono je bilo obostrano. Napadi domaćih trajali su po dva minuta, a nama su dizali ruku poslije 30 sekundi. Bilo je još mnogo stvari koje nam jednostavno nisu dale da pobijedimo. U ovom trenutku nismo jači od protivnika za deset golova, pa da slavimo minimalnu pobjedu u ovakvim okolnostima", rekao je Đurković.

Uprkos porazu, strateg Banjalučana zadovoljan je nekim stvarima u igri svog tima.

"To je moja ekipa i ja je volim sa svim vrlinama i manama. Podigli smo se poslije meča u Derventi, odigrali onako kako volim, ali nije bilo dovoljno. Nastavićemo da radimo još jače i nadam se trijumfu u idućem meču protiv Zrinjskog".

Sudijski par već je bio u centru pažnje kada je sudio Borcu, a desilo se to u maju 2015. godine poslije finalnog meča između Borca i Izviđača, kada je odbio zajedničku večeru poslije meča uz objašnjenje da je Borac mali klub i da je tokom cijelog meča trpio uvrede od rukovodstva Banjalučana iako delegat Hamid Džandžanović nije primijetio ništa neobično.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Da nisam bio tamo, ne bih vjerovao šta se izdešavalo. Borili smo se, nismo igrali bajno, ali suđenje je bilo loše. Nećemo se žaliti, jer nema vajde, jer se rukomet u BiH igra zbog službenih lica", rekao je pomenutom listu i direktor Borca m:tel Vladimir Branković.

Tagovi

Komentari 24

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cold

Gledatelji da ponesu kape i rukavice hladno je a moze doci i do pucanja misica

navijaci

Jel dolaze Igosi da podrze upravu???

neznalica

Ko dovodi igrače u Borac? Trener, uprava ili neko treći? Doveli drugog beka iz Prijedora, povrijeđenog a prvi otišao u Cazin i dao 14 golova na utakmici. Dijete iz BL. Borčevi svi bekovi dali tri gola na posljednjoj utakmici .

nik name

@neznalica Pa ko je jos vidio da u ,,banjaluckom ,,Borcu igraju djeca iz Banja luke ,ne ide to prijatelju...moraju se ,,naplatiti,, stanovi ,hrana i talovi od ugovora igraca sa strane (svaka im cast na hrabrosti ,ili ludosti ,inace sve su to dobri momci,ceka ih dugogodisnje tuzakanje za naplatu dugova) ...ali nije to Brankovic izmislio,to je odavno formula bitisanja rukovodilaca Rk Borca...a nasa djeca su dobra samo dok placaju clanarinu,kupuju opremu,i slikaju se za osvojeno osmo mjesto na nekom turniru...puno srece nasem klubu u petak protiv Zrinjskog...ima nas jos koji bi voljeli gledati SEHA ligu u Boriku...

Borik

Idemo Borac Banja Luka je uz vas!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC