• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa bolja od komšija sa "Predgrađa"

Autor mondo.ba

Fudbaleri Krupe odigrali u prijateljskom meču savladali su drugoligaša Republike Srpske banjalučki Željezničar 1:0, a priliku su dobili igrači koji nisu imali veliku minutažu u prethodnim test utakmicama.

  Fudbaleri Krupe slavili su minimalnim rezultatom 1:0 u prijateljskom meču protiv drugoligaša Srpske Željezničara iz Banjaluke-

U susretu u kojem je šef stručnog štaba šampiona Republike Srpske Slobodan Starčević ukazao povjerenje mlađim i igračima sa manjom minutažom Krupljani su slavili golom mladog Nebojše Gvozdenovića pred oko 200 gledalaca.

Utakmicu je sudio banjalučki internacionalac Ognjen Valjić.

Trener Starčević je u današnjem meču izveo sljedeći sastav: prvo poluvrijeme: Pupovac, V. Ilić, Vuković, Kartal, Guskić, Vidović, Gvozdenović, Šamara, Halilović, Mrđa, Koljić. Drugo poluvrijeme: Pupovac (od 60. minuta Šironjić, od 75. Kajkut), Bojanić, Bubić, Kartal (od 60. Babić), Tatić, Gajić, Arežina, Stanković, Gvozdenović (od 60. Ninković), Ševarika.

Poslije utakmice Starčević je bio zadovoljan izdanjem igrača koji u prethodnim mečevima nisu bili u prvom planu.

"U današnjoj utakmici priliku smo dali igračima koji su manje igrali u pripremnom period. U duelu protiv mlade i kvalitetne ekipe Željezničara sa 'Predgrađa' momci su pokazali da, pored nekoliko juniora, koji su bili sa prvim timom na zimskim pripremama u Ohridu, u našoj omladinskoj školi ima jos igrača, na koje trebamo i moramo obratiti pažnju u narednom periodu", poručio je strateg Krupljana.

Generalnu probu pred nastavak prvenstva i meč protiv Željezničara (26. februar, 14:30), šampion Srpske imaće protiv ekipe Metalegea-BSI iz Jajca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC