Testirajte novi Skype, učinite ga boljim!

Autor:

Nova, potpuno izmenjena, verzija Skype-a je dostupna za Android u formi otvorenog beta testa.

Testirajte novi Skype, učinite ga boljim! Foto: Skype/MONDO portal

Prošlog novembra, Skype je prikazao Skype for Insiders zatvoreni beta program, gde su registrovani korisnici mogli da isprobaju test verziju Skype aplikacije koja prva dobija nove dodatke i opcije, i potom šalje povratne informacije i predloge nazad, razvojnom timu kako bi oni unapredili program. Cilj ovog programa je da olakša upotrebu i poveća pouzdanost Skype-a.

Sada je ta Skype for Insiders aplikacija dostupna na Play Store za Android, još uvek u beta statusu i pod novim imenom Skype Preview. Izgleda mnogo drugačije od običnog Skype programa, i sličniji je Snapchat-u. Ima emoji, slike i tekst opcije unutar video poziva kao i reakcije i glasanje na poruke u chat-u.

Kada ste u chat-u, ako listate levo ili desno, izaći će vam ili pretraga ili kamera u zavisno od strane. Možete pretraživati lokacije, snimke, linkove, vesti i slično kao i slikati, snimati i potom deliti slike i video zapise. Skype preview je dostupan, kako prenosi AndroidPolice.com, na Play Store ali morate se prvo pridružiti otvorenom beta testiranju na ovom linku.

Ostale vijesti