• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaštitite ekran mobilnog telefona od ... svega!

Autor mondo.rs

ProtectPax je tečna zaštita za ekrane raznih uređaja koja štiti od udaraca, vode, prljavštine, bakterija i elektro-magnetnog zračenja.

ProtectPax je tečnost, na bazi nanočestica titanijum oksida koja se utrlja na ekran vašeg tableta, telefona, pametnog sata i slično, i štiti ga od udara, vode, prašine, prljavštine, bakterija i elektromagnetnog zračenja.

Nanošenje je vrlo jednostavno, na ugašen telefon sa očišćenim ekranom se nanese tečnost i utrlja u njega, potom se nakon 10 minuta ispolira ekran suvom krpom i za 12 sati je ekran maksimalno zaštićen. Pošto se preporučuje da telefon ostane ugašen u tom periodu, najbolje je da ga zaštitite u večernjim satima.

ProtectPax - The invisible protection for all glass surfaces on Indiegogo
Izvor: ProtectPax Displayschutz

ProtectPax deluje tako što čestice titanijum oksida zatvore sve mikroskopske rupe u ekranu i stvore zaštitni sloj koji se nakon očvršćavanja može meriti sa safirom ili rubinom po čvrstoći jer na Mohs skali dostiže 9H nivo.

Pored fizičke zaštite od udara, ProtectPax ne propušta vodu kada se nanese, i ima anti-bakterijsko dejstvo gde ubija 99 odsto bakterija i štiti od pojavljivanja novih. Takođe otapa molekule masti pa na ekranu neće ostajati otisci prstiju.

Nanošenjem zaštitnog sloja se takođe stvara svojevrsni faradejev kavez, koji štiti od elektromagnetnog zračenja. Interesantna stvar je da, posle tretmana, vaš ekran postaje osetljiviji na dodir. Ova, gotovo magična, substanca štiti vaš ekran godinu dana, nakon čega je potrebno naneti novi sloj.

Tečnost je trenutno na Indiegogo platformi i biće dostupna u Aprilu, i na sajtu Amazon od Juna i koštaće 15 evra što je, ako sve bude kao što je reklamirano, razumna cena za najbolju zaštitu koju možete pružiti vašem ekranu, ili bilo kojoj staklenoj površini.

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru, YouTube i Instagramu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS