• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ražnatović: Finale Kupa kakvo je Srbija htela

Autor mondo.rs

"Ove sezone nije bilo realno očekivati od Mege nešto više", poručio prvi čovek ovog kluba Miodrag Ražnatović.

 Finale Kupa Radivoja Koraća KK Crvena Zvezda KK Partizan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Kontinuitet učešća Mega Leksa u finalu Kupa Radivoja Koraća prekinut je posle tri sezone.

Desetkovani Partizan izdigao se u subotu iznad problema i rutinskom pobedom nad braniocem trofeja zakazao večerašnji "večiti derbi", u kojem će ulog biti "Žućkova levica".

Upitan za učinak tima Dejana Milojevića i ishod polufinala, osnivač i zastupnik Mega Leksa Miodrag Ražnatović rekao je da su problemi crno-belih psihološki uticali na oba protivnika.

"Mega je u subotu odigrala jednu od najlošijih utakmica ove sezone. Mislim da je jedan od razloga bilo i to što mi se čini da je naboj pao kad su videli u kakvom sastavu igra Partizan, koji je kvalitetan tim", rekao je Ražnatović.

Prema njegovoj oceni, crno-beli su više hteli pobedu.

"Bili su srčaniji, borbeniji, a to pokazuje i ogroman disparitet u skokovima. Više nego zasluženo su pobedili i gledaćemo večeras to finale Zvezda - Partizan, koje je Srbija i želela da vidi. Mega jednostavno načinom na koji je igrala nije zaslužila da se tu nađe".

Sabirajući utiske, Ražnatović je izneo i konačnu ocenu Meginog nastupa. Prema njegovim rečima, nije ni bilo realno očekivati da Milojevićev tim ponovi prošlogodišnji uspeh.

"Mega je objektivno mali klub, tri uzastopne godine su igrali finale i ipak nije bilo realno očekivati da se ponovo tu nađe i da eventualno drugi put osvoji Kup, koliko svi to želeli, pa i verovali u to, uključujući mene", dodao je Ražnatović.

Dakle, "Žućkova levica" u nedelju uveče menja vlasnika, a ko će je poneti za Beograd saznaćemo u finalu koje će početi u 21 čas, uz direktan tekstualni prenos na MONDU i TV prenos na Areni sport.

Izvor: MONDO/Mladen Šolak


ODRŽAN PRVI BEOBASKET MINI KUP

Na Ražnatovićevu inicijativu, u Nišu je paralelno sa Kupom Koraća održano i takmičenje najuspešnijih timova u pioniroskom uzrastu. Trofej je osvojio Mega Leks, pobedom u finalu nad Zvezdom 74:53, dok je treće mesto zauzeo Partizan.

"Najvažnije je da su klinci na početku karijere imali šansu da igraju u hali od pet hiljada mesta, uz direktan TV prenos... Pamtiće to celog života i oni koji nisu pobedili. Mislim da je to talentovana generacija i mislim da će desetak igrača sa ovog turnira sigurno igrati za vodeće srpske klubove i da će, ako se sve bude odvijalo normalno, dostići i nešto više, rekao je Ražnatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC