• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš ponovo u Zvezdi: Da pogađam na 0:0

Autor mondo.rs

"Dosta vremena proveo sam u Zvezdi, ostavio sam neki trag i verovatno sam time i zaslužio takav aplauz kada sam ušao u igru", poručio iskusni Nenad Milijaš nakon trećeg "debija" u dresu šampiona Srbije.

 Milijaš ponovo u Zvezdi: Da pogađam na 0:0 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Prvi put je Nenad Milijaš u dresu Crvene zvezde zaigrao 2006. godine, nosio ga tri sezone. Drugi povratak usledio je 2012. godine i u klubu se zadržao dve sezone, da bi ovog januara po treći put došao u najtrofejniji srpski klub. 

Kada ga je Miodrag "Grof" Božović u subotu podigao sa klupe za rezerve - usledio je aplauz navijača. Navijači na stadionu "Rajko Mitić" uželeli su se njegovih majstorija, a već po prvom slobodnom udarcu pokazao je da su njegovi prekidi i dalje opasni, bez obzira na godine...


Izuzetno mu je drago zbog načina na koji je dočekan.

"Dosta vremena proveo sam u Zvezdi, ostavio sam neki trag i verovatno sam time i zaslužio takav aplauz kada sam ušao u igru. Hvala navijačima, pokušaću da igram bolje nego prošli put i da pomognem ekipi da osvojimo duplu krunu", poručio je Miljaš u razgovoru za sajt Crvene zvezde.

U finišu meča imao je šansu da postigne i treći gol za Zvezdu, lopta je prošla pola metra pored leve stative golmana Novog Pazara, ali je zato izveo prekid nakon kog je Petković dao gol.

I sam trener Božović je istakao da je Zvezdi nedostajao takav izvođač "slobodnjaka".

Izvor: MN PRESS


NIJE BILO LAKO PROTIV PAZARA

"Neko ko je utakmicu gledao može da kaže da je bilo lako, ali zapravo je na terenu bila potpuno drugačija situacija iz tog razloga što se protivnik konstantno branio. Bilo je jako teško postići prvi gol. Posle toga je sve išlo mnogo lakše. Mirno smo priveli utakmicu kraju, možda je moglo da bude i više od 2:0, ali najbitnija su nova tri boda", kazao je Milijaš.

"Imao sam šansu, prošla je lopta blizu, ali bolje da uđe u nekoj važnijoj situaciji. Na 2:0 mogu da promašim, ali bilo bi lepo da pogađam na 0:0. Možda mi je važniji slobodan udarac nakon koga smo postigli drugi gol. Mnogo mi je drago što je Petković zabeležio svoj prvenac u crveno-belom dresu i čestitam mu i ovom prilikom. Siguran sam da će i njemu mnogo značiti za samopouzdanje, a i kao nagrada za sve što je pružio klubu", poručio je Miljaš.

Nije prošao kompletne pripreme i zbog toga se pretpostavlja da će "punu formu" dostići pred kraj regularnog dela šampionata ili u plej-ofu. Ali, prvo sledi meč u Bačkoj Palanci.

"Od meča protiv Bačke očekujem pobedu, kao i uvek. Zvezda uvek igra na pobedu. Lično nikada nisam igrao u Bačkoj Palanci tako da će mi biti drago da vidim i taj stadion i nadam se da će mi u sećanju ostati po dobroj igri i nova tri osvojena boda", kazao je on na kraju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC