• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević još traži startnih jedanaest

Autor mondo.ba

Bliži se nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH, a trener Krupe Slobodan Starčević još ne zna sa kojih 11 igrača će se suprotstaviti Željezničaru narednog vikenda.

 Slobodan Starčević ne zna startnih 11 igrača za meč protiv Željezničara Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Drugi dio sezone u Premijer ligi BiH počinje narednog vikenda, kada će biti odigrani mečevi 19. kola.

Krupa će na svom stadionu 26. februara ugostiti sarajevski Željezničar, a strateg šampiona Srpske Slobodan Starčević još ne zna sa kojim sastavom će se suprotstaviti četi Slavka Petrovića.

Planirani test meč, koji je Krupa trebalo da odigra protiv Metalegea-BSI iz Jajca, koji bi poslužio kao generalna proba pred nastavak prvenstva, otkazan je zbog snježnih padavima, zbog čega Starčević nema jasnu sliku za duel sa Sarajlijama.

"Vremenske neprilike poremetile su naše planove, ali šta da radimo. Protiv prirode se ne može. Umjesto utakmice odradili smo trening na kojem smo postigli željeni efekat, a preostale dane do nedjelje i susreta sa Željezničarom u miru ćemo se pripremati na svom terenu u kanjonu Vrbasa. Nastojaćemo da skujemo pobjedničku taktiku za proljećnu premijeru", istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević, a prenosi zvanični sajt kluba.

Problem predstavlja i izostanak trojice bitnih igrača.

"U ovom vremenu do utakmice protiv Sarajlija tražićemo startnih jedanaest igrača. Imamo određenih problema u napadu, jer su Elvir Koljić i Ozren Perić, zajedno sa Irfanom Jašarevićem, suspendovani zbog kartona, pa ćemo najisturenijeg igrača tražiti u omladinskom pogonu. Osim toga, Koljić je na treningu u subotu dobio i jedan udarac u lice, ali se nadamo da će biti spreman za gostovanje u Mostaru kod šampiona Zrinjskog. Sve ostalo je u najboljem redu, atmosfera je sjajna i daćemo sve od sebe da se u preostale četiri utakmice izborimo za plasman u Ligu za prvaka. Na taj način bi automatski obezbijedili i opstanak u debitanstskoj sezoni u Premijer ligi BiH", poručio je kormilar Krupljana.

Krupa je u prvih 18 kola osvojila 30 bodova i dijeli četvrtu poziciju sa bijeljinskim Radnikom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC