• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Puni optimizma po tri boda u Zenicu

Autor mondo.ba

Nakon važne pobjede u derbi susretu protiv Zrinjskog iz Mostara, rukometaši Borca m:tel sutra (srijeda), u okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, gostuju u Zenici, ekipi Čelika.

 Borac m:tel: Puni optimizma po tri boda u Zenicu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prema riječima trenera „crveno-plavih“, Ratko Đurkovića, njegovi izabranici spremaju se na put puni optimizma, sa vjerom u nova tri boda.

„Očekuje nas protivnik koji se bori za opstanak i, s obzirom na to, od igrača tražim maksimalnu ozbiljnost u pristupu utakmici, a onda nećemo imati problema“, poručio je Đurković.

Utakmica između RK Čelik i RK Borac m:tel biće odigrana sutra u 17 časova, u Areni Zenica.

"Velikan iz Gospodske" je u saopštenju takođe napomenuo da je RK Borac m:tel, zbog izmirivanja dugova koje je ova uprava naslijedila iz prethodnog perioda, a usljed otežanog naplaćivanja potraživanja, u posljednja dva mjeseca imao određenih problema u servisiranju tekućih troškova.

"O ovim problemima upoznali smo i ministra porodice, omladine i sporta RS, Jasminu Davidović i gradonačelnika Banjaluke, Igora Radojičića, koji su imali razumijevanja za naše probleme i podržali naš klub, na čemu im RK Borac m:tel duguje veliku zahvalnost. Uz njihovu pomoć očekujemo da ćemo obaveze prema igračima, stručnom štabu i dobavljačima izmiriti u veoma kratkom periodu", navedeno je u klupskom saopštenju Banjalučana.

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Koja demagogija uprave

Uprava je vratila dio dugovanja i to samo od podignutog kredita i onog iznosa koji su im oprostili igrači i više od toga ni fening.Traže pare od države-Ministarstva sporta i gradonačelnika.Pa gdje su vam sponzori gospodo?

TAČNO

@Koja demagogija uprave Nova uprava je pri dolasku obećala kako će preispitati rad predhodne i tražiti odgovornost istih.Ovo je posebno bila priča Marinka Umićevića.I šta bi?Ništa.Sve se završi na priči a oni samo povećavaju zaduženje Borca nerazumnom politikom,dovođenjem sa strane sve što se moglo dovesti,počev od trenera koji ima platu 5000 KM stan i hranu,kao i igrača koji dovedoše Borac u situaciju da se bori za Plej of u Ligi BiH.Oni već sad smatraju uspjehom ako Borac bude među prve četiri ekipe.Zaboravili su da je Borac igrao u Evropi na raznim nivoima.Sa ovom upravom Borac je postao nižerazredni klub i može samo da sanja o Evropskim utakmicama.

Lesinar

@Koja demagogija uprave evo npr. mozete Vi da budete sponzor ili cete samo da prosipate demagogiju i pravite se pametni u prazno... Ovo drugo, a? Tipicno...

988

@Koja demagogija uprave ?????

BL

@Koja demagogija uprave cek, zar ne trebamo spominjati PRVO one koji su zaduzili Borac pa tek onda da vidimo kako se dugovi vracaju... Kod nas sve obrnuto!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC