• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Krupa prima „kraljeve“, ali brani Savez!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Fudbaleri jajačkog Metalegea ipak neće moći da budu domaćini na stadionu u banjalučkom predgrađu, saznaje naš portal.

 FS BiH zabranio NK Metalege da igra na stadionu FK Krupa Izvor: Samir Cacan/MONDO

Iako su na svom oficijalnom sajtu najavili utakmicu protiv Širokog Brijega u Krupi na Vrbasu, izabranici Mate Neretljaka imaju problem sa Fudbalskim savezom BiH, koji je u utorak poslao odbijenicu „kraljevima“.

Sekretar Metalegea, koji je dosad bio domaćin na travničkoj „Piroti“, Edhem Ekmeščić potvrdio je za MONDO da je od Saveza u jajački klub stigla nepovoljna odluka.

„Odluka je donesena 16. februara, a mi smo je dobili jutros. Sad možemo da se žalimo u roku od tri dana, a s obzirom da je utakmica sa Širokim Brijegom u subotu, vremena praktično i nema. U toku je sjednica klupskog rukovodstva i pravnog tima da razmislimo o našim daljnjim potezima“, rekao je klupski sekretar Metalegea.

I prvi čovjek Krupe Dragomir Buco Ilić je u izjavi našem portalu istakao da Savez ne dopušta igranje jajačkih „kraljeva“ na njihovom stadionu.

„Odluka Fudbalskog saveza BiH je da Metalege ne može igrati u Krupi na Vrbasu. Stav našeg kluba po ovom pitanju da svima treba pokušati izići u susret. I mi smo imali sličan problem“, rekao je Ilić za MONDO.

Kontaktirali smo i funkcionera Saveza Elmira Pilava, da nam pojasni razloge zabrane „kraljevima“ da budu domaćini u predgrađu Banjaluke, ali nas je on uputio na predsjednika Takmičarske komisije FS BiH Rudolfa Marića.

Pokušali smo i da stupimo u kontakt s njim, međutim, njegov mobilni telefon je konstantno bio zauzet.

Kako god bilo, vrlo je neozbiljno da samo nekoliko dana pred nastavak proljećnog dijela sezone u Premijer ligi BiH nije najjasnije gdje će biti odigrana jedna utakmica 19. kola niti gdje će premijerligaš iz Jajca biti domaćin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC